Kucsera Gábor bevallotta a szaftos afrikai kalandokat párjának

Tápai Szabina Kucsera Gábor Pimasz Úr ottalszik Papp Gergely kajakos kézilabda Afrika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tápai Szabina ismeri férje minden régebbi szaftos történetét, még az afrikai kalandokat is, ahol sorra szerezte a hódítási trófeákat.

Amikor pár éve Kucsera Gábor nyerte meg a Sztárok a fejükre estek című valóságshow-t, sok botrányos sztori látott napvilágot. A sportolót több nővel is összehozták kint tartózkodása alatt. Állítólag Voksán Virág is szemet vettet rá és Liptai Caludiával is hírbe hozták a műsor alatt. Gábor felesége, a kézilabdás Tápai Szabina Papp Gergőnek azt mondta, minden szaftos történetről tud már párjával kapcsolatban. A múltat lezárták, és elölről kezdtek mindent.

„Akkor nem voltunk együtt Szabinával, tartottuk a kapcsolatot, de nem nevezném párkapcsolatnak, ami köztünk volt" – magyarázta Gábor, akitől Szabina vette át a szót. „Macerás időszak volt. Azóta mindent megbeszéltünk, minden szaftos történetet ismerek, nem tud nekem senki újat mondani" – nevetett a csinos feleség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.