plasztikai műtét Hódi Pamela műsorvezető FEM3 plasztikai sebész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián exe, Hódi Pamela egy plasztikai sebésznek elárulta: felmerült benne, hogy kés alá fekszik...

Váczi Gergő és Hódi Pamela vezeti a Fem3 Fem3Caféját a héte n. A műsor vendége a minap egy plasztikai sebész volt. A szakember arról beszélt, hogy van egy csomó eset, amikor csupán pszichés okok miatt szeretné valaki megműttetni magát, így, ha teheti, azokat a pácienseket lebeszéli a beavatkozásról. Pamela pedig bevallotta, neki is megfordult a fejében az arcplasztikai műtét, ugyanis nem tartja elég karakteresnek az arcélét... Hogy a szakember megműtené-e Pamelát, azt az alábbi videóból megtudhatod:

Beszólt a TV2-nek Vujity Tvrtko - Kihúzhatja a gyufát a munkahelyén a riporter? http://www.life.hu/bulvar/20141201-vujity-tvrtko-a-tv2-naploja-megszuntetese-miatt-szolt-be-a-csatornanak.html Nem indul újra a Napló. Ez már biztos, és már az egykori munkatársai sem csinálnák tovább. De azért, aki akar, az egy megosztással kampányolhat érte. TV + Bulvár Origo Ördög Nóra egy rikácsoló spiné, Majka ózdi suttyógyerek http://www.life.hu/bulvar/20141201-ordog-nora-es-majka-a-rising-star-musorvezetoi-internetes-kommenteket-olvastak.html A kommentelők nem kímélik a Rising Star műsorvezetőit, Ördög Nórát és Majkát sem. Ők pedig a maguk módján reagáltak ezekre. TV + Bulvár -- VV Renit az őrület kergeti, VV Vikcsunak mécsestörése van - Nagy nyelvújítók a ValóVilág7 játékosai http://www.life.hu/bulvar/20141124-az-rtl-2-valovilag7-nagy-dumai-vv-laci-vv-vikcsu-vv-dori-vv-fanni-vv-zsuzsa-vv-maci-vv-reni.html Csupán csak néhány napja mulatozhatunk, szörnyülködhetünk, stb... a ValóVilág7 lakóinak káprázatos szókincsén, de már most úgy gondoltuk, megosztjuk a hallottakat. Ígérjük, nem utoljára. Hisszük: kultúrmissziót teljesítünk. Cikkünk elolvasása után megszavazhatod, melyik villalakó fejében hatalmasabb az a bizonyos fekete lyuk. Hajrá! TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.