Tóth Andi nyerte az X-Faktort! Teljesen magán kívül volt az örömtől

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
X-Faktor X-Faktor 2014 Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen még nem volt a magyarországi X-Faktor történetében! Tóth Andi nemcsak első "Lányként" nyerte meg az X-Faktort (Danics Dóra "25 év felettiek" kategóriában versenyzett), hanem ő lett a verseny hazai történetének legfiatalabb győztese is - ráadásul párbaj nélkül teljesítette a versenyt. A lány annyira magán kívül volt az örömtől, hogy nem tudta végigénekelni a győztes dalát.
Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Nem hiszem el!" - mondta Tóth Andi, aki már az eredményhirdetés utolsó perceiben is alig állt a lábán. A 15 éves lány már csak zokogni tudott a mikrofonba. "Köszönöm az embereknek, akik szavaztak rám, a tanáromnak, aki nélkül nem lehetek itt. A szüleimnek, Schiwert-Takács Lászlónak, Szikora Róbertnek, és neked is Bence..."

"Olyan gyorsan történt minden, nem fogtam fel semmit. Azt sem, hogy vége van. És nem akarom, hogy vége legyen!" - nyilatkozta Bencének Tóth Andi, aki mellett óriási büszkeséggel állt a mentora.

"Véletlenül nem tud valaki nyerni" - mondta Szikora Róbert.

A Life.hu az eredményhirdetés után nem sokkal készített Andival interjút.

Megmutatjuk azt is, a backstage-ben hogy örültek Andi győzelmének.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

És így.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Meg így is.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.