Ismét elképesztő luxus: Vajna Timi és Andy Aspenben töltik az ünnepeket

Vajna Timi Aspen Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg mi naívan még mindig Andy Vajna és Timi szuperintim karácsonyi fotója felett pityeregtünk a gyönyörűségtől, addig kiderült, hogy a kép nem is otthonukban, hanem a híresek és gazdagok amerikai síparadicsomában készült. Az álompár ugyanis üdülni ment. Hogy hova? Nos, mindenki egyet tippelhet.

Hát persze, hogy Aspenbe. A sztárok legkedveltebb és a világ egyik legdrágább síparadicsomába. És hogy erről mindenki időben értesüljön, Timi másfél nap alatt több mint tíz fotót töltött fel az Instagramjára, amin épp a méregdrága aspeni hóban bukdácsol, sífelvonón vacog, vagy épp kipattan egy luxusverdából.

Shit

A photo posted by Timea Vajna (Palacsik Timea) (@timeavajna) on

Timi ritkán oszt meg olyan képet, melyre hites ura is ráfér, most azonban úgy tűnik, kivételt tett. A síterpesz mögött ugyanis épp ott van Andy is.

Jerry hol a botod?!:)))

A photo posted by Timea Vajna (Palacsik Timea) (@timeavajna) on

Úgy hírlik, az útra Timi húga, és annak párja is velük tarott, valamint a feltöltött fotók tanúsága szerint a filmproducer magángépén repülték át az Atlanti-óceánt. Hát, öröljünk mi is!

"Ha elválnánk, egy vasat sem kapnék"

Gyakran támadják Vajna Tímeát azzal, hogy csak a pénze miatt ment feleségül Andy Vajnához. Most azonban elárulta, egy fillért sem kapna, ha elválnának, ugyanis házassági szerződést kötöttek. Íme a cikk, melyben Andy és Timi cáfolják, hogy elképesztő luxusban élnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.