Lilu megszólalt: "Ez számunkra elmondhatatlanul nehéz időszak"

házasság válás Lilu RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilu közleményt adott ki a Story magazin által ma címlapon közölt, a tönkrement házasságáról szóló hírekkel kapcsolatban. Ugyanakkor a feltételezett "új férfi", R. Dávid kajakos máris jelentkezett a Life.hu-nál.

Lilu furcsa közleményt adott ki és tett fel a közösségi oldalára. A semmitmondó pár sor nem erősíti meg és nem is cáfolja, hogy tönkrement a házassága. Az viszont tény, hogy az elmúlt időszakban nem speciális diéta miatt fogyott le, és bevallotta, hogy állandó gyomorfájással küzd.

"Tisztában vagyok vele, hogy képernyősként az emberek kíváncsiak a magánéletemre, most mégis megértést és türelmet szeretnék kérni mindenkitől, mert egyelőre magam sem tudom, hogy merre tart az életem, nem tudok újat mondani senkinek.

Az egyetlen, amit biztosan tudok, hogy a kisfiam a legfontosabb számomra, rajta kívül senkinek sem szeretnék most megfelelni. Őt viszont mindenek felett védeni szeretném és segíteni abban, hogy ebből a számunkra elmondhatatlanul nehéz időszakból a lehető legkevesebbet érezzen. Miatta kérem az újságírók megértését, azt, hogy higgyék el: nincs mit kiásni, nincs új hír, nincs olyan, amivel ez a történet továbbgörgethető" - szól Lilu közleménye.

Lilu vékony alakját nem egy speciális diétának köszönheti Fotó:sajtoklub/RTLII/Bársony Bence

Időközben R. Dávid is egy közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz.

"Kérem, hogy amennyiben idézni kívánnak a Story magazin fent említett anyagából, ill. bármilyen módon felhasználni kívánják azt, személyiségi jogaimat figyelembe véve járjanak el. Nem minősülök közszereplőnek, így a továbbiakban sem járulok hozzá a teljes nevem, bármilyen egyéb személyes adatom közléséhez, ahogy az arcom kitakarása nélkül rólam készült fotó megjelenítéséhez sem."

Megkérdeztük dr. Kamarás Péter ügyvédet, közölhetjük-e a R. Dávid arcképét, akinek pályafutásáról itt olvashatsz: "Azoktól a szereplőktől, sportolóktól, akikről rendszeresen megjelenik fénykép a sajtóorgánumokban sporteseményekkel, például kajakkal kapcsolatban, különösebb hozzájárulás kérése nem szükséges az eseményen készült képek megjelenítéséhez" - nyilatkozta a szakember.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.