Balul sült el Sipos Peti utazása - gépfegyveres rendőrrel került szembe az IHM sztárja

Forrás: Red Lemon Media -
Irigy Hónaljmirigy utazás rendőr gépfegyveres Törökország rémálom Sipos Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sipos Peti feleségével Isztambulba látogatott, az álomutazás azonban kis híján rémálommá változott, a csapat frontemberének a rendőrséggel is meggyűlt a baja.

Az Irigy Hónaljmirigy tagjainak az év eleje a pihenésről szól. A szilveszteri őrület után és a 25. születésnapi nagykoncert előtt ráfér a kikapcsolódás a csapatra. Sipos Peti és felesége minden évben ellátogat pár napra egy-egy érdekes városba. Idén Isztambult vették célba, azonban nem minden úgy alakult, ahogy azt tervezték.

Forrás: Red Lemon Media

„Azt hittem, hogy Isztambulban jó idő lesz, de amikor leszálltunk, hóvihar és jeges szél fogadott minket, és ez sajnos szinte végig így volt a három nap alatt. Ennek ellenére szerettünk volna sok mindent látni, így nyakunkba vettük a várost. Mikor a Bazár felé mentünk, nagy csődületre, szirénára és gépfegyveres rendőrökre lettünk figyelmesek. Az esti híradóból tudtuk meg, hogy egy öngyilkos merénylő felrobbantotta magát a rendőrségen. Mi pont oda mentünk, hiszen a rendőrséggel szemben van a híres Bazilika Ciszterna bejárata, amely a népszerű Dan Brown-regény, az Inferno helyszíne - ezt mindenképpen látni szerettük volna" – mesélte az IHM sztárja, akinek hamar meggyűlt a baja rendőrökkel.

„Az egész város tele volt rendőrrel, készültségben voltak. Ennek ellenére este még bóklászni indultam, és az egyik téren megtetszett egy szökőkút. Még folyt ugyan belőle a víz, de már kezdett megfagyni, gondoltam készítek róla egy képet. A szökőkút mellett egy rendőrautó állt és a benne ülők azt hitték, őket fotózgatom: a kocsiból hirtelen kipattant egy rendőr és egy gépfegyveres, hogy mit művelek? Nem győztem magyarázkodni, és a képet mutogatni... egy pillanatra nagyon megijedtem" – idézte fel a kalandot Sipos Peti.

Isztambul, ahol a nyugati és a keleti kultúra egyesül - a Life.hu kedvcsináló utazási cikkét ITTolvashatod el!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.