Molnár Andi: "A szépség nekem kevés"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
szépség Molnár Andrea Szombat esti láz Digi Sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Andi nemcsak feltűnően dekoratív, hanem okos is, így felmerült bennünk a kérdés, miért nem láttuk őt egyetlenegy szépségversenyen sem az indulók között. Pedig a nagymamája biztatta...

Már a Szombat Esti Láz harmadik szériája óta csodálhatjuk Molnár Andi szépségét, tökéletes testét és bájos kisugárzását. Megkérdeztük Bárdos András táncpartnerét, hogy eszébe jutott-e valaha elindulni valamelyik szépségkirálynő-választáson.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Csak így tudtam a dolgokat összeegyeztetni. Nappal táncoltam, éjjel repültem, nagyon szeretek utazni, imádom a környezetváltást, a monotonitást nem bírom. Végül nagyon elfáradtam a két fizikai munkától, és lett egy ferdehasizom-szakadásom a túlterhelés miatt. Ez a 2008-as Szombat Esti Láz előtt történt, rá két nappal hívtak, hogy részt tudnék-e venni a válogatáson. A mai napig, amikor szabják rám a ruhákat megemlítik, hogy nem nagyon bírok egyhelyben állni, igazi sajtkukac vagyok, de nem hiperaktív. Az érdeklődésem is szerteágazó, már 31 éves vagyok, de még azt érzem, hogy bármi lehetek" - árulta el Andi, aki műsorvezetőként is látható az egyik sportcsatornán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.