Így nyaralnak a celebek: Várkonyi Andreáék is melegebb éghajlatra utaztak

Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea -
Várkonyi Andrea Thaiföld nyaralás Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a fényképeken nem látszik, Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kislányukkal együtt utazott melegebb éghajlatra, Thaiföldre. Bangkokban aztán egy másik közismert műsorvezetőbe és párjába botlottak.

A Thaiföldre látogató turisták kiindulópontja a főváros, Bangkok, szinte mindenki itt kezdi barangolását a távol-keleti országban. Így történhetett meg, hogy a Várkonyi-Bochkor páros véletlenül belebotlott a 9 milliós városban Kasza Tiborba és barátnőjébe, amit egy szelfivel azonnal meg is örökítettek.

Forrás: FB/Kasza Tibor

A kommentelők nem kímélték a TV2 műsorvezetőjét, aki csak párjával közös képeket tett fel a közösségi oldalára. Kritizálni kezdték, miért nem vitte magával Thaiföldre Nórit, a kislányát. „Együtt. És a kedves rosszindulatúaknak üzenném, hogy Nóri is velünk van a nyaraláson attól még, hogy a képeken nincs rajta!” – reagált Várkonyi Andrea a közösségi oldalára feltöltött friss fotója alatt.

Bangkok - az angyalok városa

Bangkok vagy thai nyelven Krung Thep (magyarul: az angyalok városa) Thaiföld fővárosa, s egyben legnagyobb városa is. Bangkok nem tartozik a nagyon szép városok közé, az ideérkezőt mégis elkápráztatja az itteni légkör. A szolgáltatások és látnivalók kínálata végtelen, a luxusboltoktól, a rezidenciákon, hoteleken, piactereken, utcai árusokon keresztül a buddhista templomokig. A város az összes európai lakosnak meglepetést okoz másságával, ennek a kaotikus ázsiai metropolisznak a hangulata számos író és filmrendező fantáziáját megragadta.

Bangkok Forrás: Thinkstock

A világsztárok búvóhelye is ez a trópusi paradicsom, ahová Eva Mendes a férjével látogatott el. Björk, az izlandi sztár 1996-ban a bangkoki repülőtéren megvadult: egy riporternőnek bemosott egyet, miután az a „Welcome to Bangkok” mondattal köszöntötte.

A többi közismert magyar sztár is szívesen utazik melegebb éghajlatra a téli hidegből.

Vajon Mihalik Enikő magára szed pár kilót a különleges nyaralása alatt?

Csézy teherbe esik egzotikus nászútja alatt, amire hamarosan elutazik?

Sarka Katáék tényleg csak a Maldív-szigeteken boldogok?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.