Különös kísérletbe kezdett D. Tóth Kriszta - Smink nélküli fotókat posztol egy éven át

Forrás: Facebook/D. Tóth Kriszta -
Photoshop smink nélkül D. Tóth Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Negyven éve a Földön - szelfi challenge címmel kezdett smink nélküli fotókat közzétenni magáról D. Tóth Kriszta. Elhatározása szerint egy éven keresztül minden nap posztol egy-egy ilyen fotót. 

"Kísérletbe kezdek. Úgy döntöttem, hogy mostantól pontosan egy évig, vagyis a 41. születésnapomig minden nap posztolok magamról egy photosopmentes, szűrőmentes, retusmentes, sminkmentes képet. Kíváncsi vagyok, hogy mennyit változik egy negyvenéves nő arca 365 nap alatt. Milyen télen, milyen nyáron, milyen, ha boldog, milyen, ha beteg, milyen, ha kialvatlan, milyen, ha kipihent, milyen, ha gondterhelt, milyen, ha felszabadult, milyen, ha bal lábbal kelt föl, és milyen, ha jobbal. Mindenféle módosítás nélkül, a maga nyers valóságában. Hölgyek, urak, ez itt a Negyven éve a Földön szelfi challenge. Ez az első nap, gyertek velem!" - írta a Facebookra vasárnap Kriszta.

Forrás: Facebook/D. Tóth Kriszta

Kriszta fogadalmához hűen hétfőn is szelfizett egyet, egy kísértetiesen hasonló fotót, mint előző nap:

Forrás: Facebook/D. Tóth Kriszta

Kriszta fotóit közel ötszázan kommentelték, a legtöbben biztatták, de volt olyan is, aki azt írta, szinte meg sem ismerte a tévést.

Velük indul a nap: Dudás Ádám elárulta, miért reggelizik, ha nem is éheshttp://www.life.hu/bulvar/20150108-dudas-adam-a-tenyek-reggel-musorvezetoje-azert-reggelizik-hogy-ne-korogjon-a-gyomra-adasban.htmlKimondva is elég borzasztó az az időpont, mikor sok más munkába induló dolgozó mellett Dudás Ádám ébresztőórája is megcsörren azokon a reggeleken, amikor a TV2-n tőle halljuk a híreket a Tények Reggelben. A híradós nemrég új szokást vett fel, hogy könnyebben kezdődjön a napja.TV + BulvárOrigoJohnny Depp másodszor nősül - 23 évvel fiatalabb szerelmét veszi elhttp://www.life.hu/bulvar/20150202--johnny-depp-a-hetvegen-osszehazasodik-23-evvel-fiatalabb-szerelmevel-a-bahamakon.htmlAmi nem sikerült Vanessa Paradise-nak, azt két év alatt elérte Amber Heard - Johnny Depp feleségül veszi. A pár a hétvégén mondja ki a boldogító igent a színész 45 hektáros privát szigetén, a Bahamákon.TV + Bulvár--VV Dani, irány haza!http://www.life.hu/bulvar/20150201-a-valovilag-kiesoje-vv-dani-aki-dennissel-parbalyozott.htmlVégre összecsapott Dennis és Dani, akik már régóta tervezték, hogy párbajon mérik össze erejüket.TV + Bulvár--Kovács Gyopár esett ki a Rising Star-bólhttp://www.life.hu/bulvar/20150201-kovacs-gyopar-esett-ki-a-rising-star-bol.htmlA 16 éves Kovács Gyopár számára ért véget a tehetségkutató. TV + Bulvár--Jól indul a február! Aleska Diamond aprócska bikiniben barlangfürdőzikhttp://www.life.hu/bulvar/20150201-aleska-diamond-szexi-fotot-posztolt-a-barlangfurdobol.htmlMessze még a bikiniszezon, ám addig is itt van nekünk Aleska Diamond szexi fürdőruhás fotója. TV + BulvárOrigoRobert Pattinson tényleg csődbe ment?http://www.life.hu/bulvar/20150131-robert-pattinson-tenyleg-csodbe-ment.htmlA Twilight sztárja a hírek szerint nem tud bánni a pénzzel. Anyagi nehézségekkel küzd és közel van a teljes csődhöz - állíták a legújabb hírek.TV + Bulvár--Hírességek, akik idén házasodnakhttp://www.life.hu/bulvar/20150107-magyar-hiressegek-akik-hamarosan-osszehazasodnak.htmlTöbb magyar sztárpár döntött úgy, hogy a tavalyi eljegyzés után idén kimondják a boldogító igent. Összegyűjtöttük, kik kötik össze hamarosan az életüket. TV + BulvárOrigoSzabó Ádám vitte a prímet - újabb 6 továbbjutó A Dalbanhttp://www.life.hu/bulvar/20150201-eurovizios-dalfesztival-a-dal-ujabb-hat-tovabbjuto-szabo-adam-kapta-a-legtobb-pontot.htmlSzabó Ádám számára szerencsésen alakult a szombat este - ő kapta a legtöbb pontot a zsűritől, így biztos a helye a középdöntőben. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.