Demcsák Zsuzsa: "Az erőszakra nincs mentség"

2015.02.16. 15:34

A műsorvezető egy rendezvényen szólalt fel az erőszak ellen. 

Ahogy a Life.hu is megírta, a bíróság felmentette Demcsák Zsuzsa volt férjét, Kiss Józsefet, akit rongálással, lopással és súlyos testi sértés kísérletével vádolta meg előzőleg a Mokka műsorvezetője. Az ítélethirdetés után megszólalt a volt férj is. Demcsák Zsuzsa ezúttal a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség rendezvényén szólalt fel a családon belüli erőszak ellen – írja a Bors.

Forrás: Thinkstock

„Az erőszakra nincs mentség, ezt tudjuk mindannyian. Azért vagyunk itt, hogy bátrak legyünk" – buzdította az összegyűlteket Demcsák. 

„A mai nap sok erőt és hitet adott, hogy küzdjek. Mi vívjuk meg a harcokat. Csatákat veszíthetünk, de a háborút nem veszítjük el. Szólaljunk meg minél többen, merjünk beszélni, merjünk kiállni!" – ösztönözte szavaival sorstársait Zsuzsa.

 

Kapcsolódó cikkek
Peter Srámek a harmadik helyen végzett a Rising Starban

Fehérvári Gábor Alfréd után most Peter Srámek is elbúcsúzott a Rising Startól. Persze, azért egy harmadik hely nem olyan rossz, ugye? Már csak Várhegyi Lucas Palmira és Czibi Norbert küzdenek a győzelemért.

BulvárRAP Hegyi Rolival: "Kiszel Tünde a tortába harapna"

Az szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrapeli a legemlékezetesebb híreket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami a héten történt. 

Demcsák Zsuzsacsaládon belüli erőszakintézményhivatalosTV2Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség