Hónaljpamacs reflektorfényben - Scout Willis így villant

Forrás: Northfoto -
Bruce Willis fotózás kiállítás Demi Moore bulvár Scout Willis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte biztos hogy nem egészen így képzelte a csak neki szóló figyelmet Bruce Willis és Demi Moore lánya, Scouth, aki egy háromnapos maratoni rendezvényen hónaljpamacsával vívta ki a nagyérdemű érdeklődését.

Jó, ez nem egészen van így, hiszen a rendezvény a világhírű színészpár gyermekének saját kiállítása. Fantasztikus - az intimitásról, a szexualitásról és a női test formáiról szóló - bár első ránézésre nem egészen érthető fotóit tárta a közönség elé.

Arról nincsenek hírek, hogy a kiállításnak zajos volt e a sikere vagy sem, de Scout kivillanó hónaljszőrzetén szinte mindenkinek megakadt a szeme. Nekünk is. Nem tudjuk eldönteni, hogy mit is üzen valójában az a kis sötét pamacs.

Forrás: Northfoto

A természetességre való figyelemfelhívásról, lazaságról, ápolatlanságról, esetleg Scouth így lázad világszép édesanyja ellen, aki a mai napig nem képes lemondani a fiatalságról?

A kiállítás kapcsán azért kiderült, hogy Scout soha nem akar színészi pályára lépni. Ahogy ő fogalmazott, ehhez ő túl érzékeny. Ráadásul nem is tudna szülei árnyékából kilépni.

"Nagyon szeretem őket - az Isten áldja meg a szüleimet- de én nem akarok olyan lenni mint ők. Én megőrzöm a művészi szabadságom. Ők mindent feláldoztak egy-egy szerepért, és nem érezték a határt. Nem mérték fel, hol van az a pont, amikor már nem ők irányították az életüket, hanem a közönség elvárásai."

Less bele Bruce Willis szuper házába!http://www.life.hu/csalad/20141030-bruce-willis-es-felesege-emma-heming-new-york-kulvarosaban-bedfordban-vettek-hazat-less-bele.htmlBruce Willis és felesége, Emma Heming New York külvárosában, Bedfordban vásárolt egy 9 millió dolláros vidéki stílusú házat. Kukkants bele a pazar ingatlanba!CsaládOrigoBruce Willis nagymamának öltözötthttp://www.life.hu/news/20140617-bruce-willisrol-lanya-scout-vicces-kepet-posztolt-twitterre-nagymamanak-oltozott.htmlVicces képet posztolt a minap Bruce Willisről lánya, Scout Willis. Mi legalábbis nevetünk rajta, nem tudjuk, a híres papa vajon hogy reagált...NewsOrigoMegszületett Bruce Willis ötödik lányahttp://www.life.hu/csalad/20140508-bruce-willis-otodik-lanya-megszuletett-evelyn-penn-nevet-kapta.htmlMájus 5-én megszületett az akciófilmsztár ötödik gyermeke, Evelyn Penn Willis.Család--Felnőtt fotózáson járt Bruce Willis lányahttp://www.life.hu/trend/20131126-rumer-willis-bruce-willis-es-demi-moore-lanya-fehernemure-vetkozott-egy-szexi-fotosorozathoz.htmlFehérneműre vetkőzött és bozótvágót is kapott a kezébe Bruce Willis és Demi Moore közös lánya, Rumer Willis.TrendBepillantást engedett a bugyijába Bruce Willis lányahttp://www.life.hu/trend/20130516-lifenight-felrecsuszott-bikiniben-strandolt-es-villantott-bruce-willis-es-demi.htmlTallulah Willis épp a barátnőjével strandolt, amikor bikinialsója miatt kellemetlen szituációba keveredett.TrendBruce Willis két lánya egy kádban - totál meztelünk pancsiznakhttp://www.life.hu/intim/20140920-bruce-willis-lanyai-meztelenul-furdenek-egyutt-egy-kadban.htmlTallulah Willis Instagramjára csodálatos fotó került fel. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.