Liptai Claudia cukrásznak tanul - Megédesíti az életét

Forrás: TV2 -
cukrász TV2 iskola Liptai Claudia tanulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra beült az iskolapadba Liptai Claudia. A műsorvezető úgy döntött, megédesíti az életét, és végre olyasmibe kezd, amivel feldobhatja a napjait.

Claudia mostanában szeret kísérletezni azzal, hogy miben tehetséges. Nemrég a rajztudását mutatta meg a műsorvezető, most pedig új szakmát tanul – írja a Blikk.

Forrás: TV2

Caludia Kasza Tibinek mesélt terveiről, ami nem kis meglepetést okozott. „Van egy sztori, amibe én szerelmes vagyok, hogy te beülsz az iskolapadba, és cukrásznak állsz!" - vezette fel Tibi a kedd esti Kasza! show-ban.

„Ugye, milyen édes? Hát, remélem, hogy édes, mert cukrásznak állok. Úgy látom, hogy az emberek negyvenes korukban tudják azt, mivel tudnák színesíteni az életüket. Én azt gondolom, hogy szeretnék még tanulni, és most végre nem az a kis, magát butának érző diák leszek, aki tizenévesen voltam, hanem valami olyasmit csinálok, ami tényleg érdekel, és azt véghez is viszem" – mesélte Claudia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.