Tilda Swinton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számtalanszor fordult már elő, hogy az Oscar-díjas színésznőt férfinek nézték, ő azonban nem bánja ezt az „apró" kellemetlenséget.

Rendszeresen férfinek nézik Tilda Swintont, különösen a repülőterek személyzete. Ilyenkor azonban az Oscar-díjas színésznő távolról sem érzi sértve magát – közölte az UIP-Duna Film.

Forrás: AFP

"Biztosan nagyon fáradtak, és amikor látják, hogy közeledik feléjük egy 180 magas, rövid hajú egyén, hát Istenem, azt gondolják róla, hogy férfi" - nevet a skót nemesi származású színésznő. - "Sosem foglalkoztatott a külsőm, és mivel már 13 éves koromra ekkorára nőttem, megszoktam, hogy ilyen vagyok."

Tilda Swintont hamarosan a Kész katasztrófa című vígjáték egyik főszerepében láthatjuk, melyet augusztus 27-én mutatnak be a hazai mozikban.

Rút cipővel jelent meg a premieren Tilda Swintonhttp://www.life.hu/trend/20140207-tilda-swinton-brit-szineszno-ocsmany-cipoben-vonult-vegig-a-voros-szonyegen-berlinben-a-the-grand.htmlA színésznő egy bizarr szandált és egy uniszex öltönyt kapott magára a The Grand Budapest Hotel című film berlini premierjén. Fura választás...TrendOrigoHírek a kórházból: Nincsenek komplikációk, Katalin vajúdikhttp://www.life.hu/csalad/20150502-katalin-hercegne-vajudik-a-korhazbol-megerositettek-hogy-minden-rendben-van.htmlAhogyan arról a Life. hu is beszámolt: Katalin hercegnét ma reggel férje, Vilmos herceg autóval kórházba vitte. A hercegné már vajúdik, a kórházból érkező firss hírek szerint pedig minden rendben van az anyával és a babával. CsaládNorthfotoEgy erkélyen két nővel – Antonio Banderas újra hódíthttp://www.life.hu/bulvar/20150403-antonio-banderast-es-uj-kedveset-nicole-kimpelt-ugyanazon-az-erkelyen-fotoztak-le-mint-korabban-volt.htmlAntonio Banderas új kedvesével, Nicole Kimpellel nyaralt Malagában, ahol két éve még Melanie Griffith-szel volt. Ráadásul ugyanazokon a helyszíneken fozózták le őket, ahol exfeleségével is lencsevégre kapták korábban.TV + Bulvár--Nincs többé Banderas Melanie Griffith karjánhttp://www.life.hu/news/20150330-melanie-griffith-szineszno-eltavolittatta-tetovalasat-amin-volt-ferje-neve-volt.htmlHűha, mi az a nagy ragtapasz Melanie Griffith karján, talán megsérült az edzésen? Nem, a színésznő valami egészen mást fedett el. NewsNorthfotoTom Hanks optikusnál járt Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150416-tom-hanks-budapesten-optikusnal-volt.htmlSzerda délben a világsztár néhány percre bement egy Ráday utcai optikába, majd elviharzott. Néhány rajongónak sikerült elcsípnie. News--Érkezik a királyi bébi! Katalin hercegnét kórházba szállítottákhttp://www.life.hu/news/20150502-katalin-hercegnet-korhazba-szallitottak-megindult-a-szules.htmlVége a hosszú várakozásnak! Ma végre megszülethet a királyi család legújabb tagja, a Kensington-palota ugyanis hivatalosan megerősítette: Katalin hercegné vajúdik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.