Robbie Williams zokni meztelen alsónemű nemi szerv énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az extravagáns énekes ismét nem bírt magával, és a himbilimbijét egy zokniba rejtve lengette.

Robbie Williams februárban úgy ünnepelte 41. születésnapját, hogy meztelenre vetkőzött. A látvány nem volt rossz, örültünk a meglepetésnek. Az énekes most újabb látványos performansszal rukkolt elő, és nemi szervét zokniba rejtve mutatta meg, akárcsak egykor a Red Hot Chili Peppers együttes tagjai.

Forrás: NORTHFOTO

Hamarosan élőben énekel nekünk Robbie

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a Szigeten, Európa legjobb fesztiváljának "mínusz egyedik" napján, azaz augusztus 10-én a világ egyik legmenőbb popsztárja, Robbie Williams lép a nagyszínpadra.
Conchita Wurst kollégájával dolgozik Varga Viktorhttp://www.life.hu/bulvar/20150504-conchita-wurst-eurovizios-dalfesztival-gyoztesenek-kollegajaval-dolgozik-varga-viktor-enekes.htmlIgazi nagyágyúval dolgozhat együtt új albumán az extrém megnyilvánulásairól ismert énekes.TV + Bulvár--Friderikusz nem engedte volna, hogy Majka vezesse a Rising Starthttp://www.life.hu/bulvar/20150504-friderikusz-sandor-a-tv2-osszezarva-friderikusszal-musoraban-elmondta-nem-engedte-volna-hogy-majka.htmlMajka és Friderikusz megnéztek egy részletet a Rising Star döntőjéből, melynek kapcsán komoly vita alakult ki közöttük. TV + BulvárOrigoMicsoda páros! Sarka Kata Craig Daviddel pózolthttp://www.life.hu/bulvar/20150504-sarka-kata-modell-craig-david-enekessel-pozolt-aki-budapesten-koncertezett-caramellel.htmlKatának egy közös kép erejéig sikerült összebújnia Craig Daviddel, aki vasárnap Budapesten koncertezett Caramellel.TV + Bulvár--Majka durván beszólt Gesztinek!http://www.life.hu/bulvar/20150504-majka-rapper-durvan-beszolt-geszti-peternek-a-tv2-osszezarva-friderikusszal-cimu-musorban.htmlGeszti Péter rap szövegeit "kín-rímek tömkelegének" nevezte, szerinte "semmi üzenetük nincs" – Friderikusz szája tátva maradt Majka kijelentésétől.TV + Bulvár--Kulcsár Edina családi bulit tart anyák napjánhttp://www.life.hu/bulvar/20150428-csaladi-bulit-tart-kulcsar-edina-miss-world-hungary-anyak-napjan-a-dedivel-edesanyjaval.htmlKulcsár Edinát dédnagymamája és édesanyja nevelte fel, a mai napig ők állnak hozzá a legközelebb. A világ második legszebb lánya örökre hálás marad a két nőnek, akik mindent elkövettek, hogy Edinának valóra váljanak az álmai. Együtt ünneplik az anyák napját!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzulák Andrea sokat küzd, hogy elfogadja önmagáthttp://www.life.hu/bulvar/20150502-szulak-andrea-a-tv2-az-enek-iskolaja-mentora-sokat-kuzd-azert-hogy-elfogadja-onmagat.htmlAz ének iskolája mentora még most is folyamatosan tanulja, hogyan fogadja el önmagát a hibáival együtt.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.