Keresem a családom család Lilu RTL műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új műsort indít az RTL Klub, amelynek háziasszonya Lilu lesz. Elveszett családtagokat keresnek. 

A műsor olyanokról fog szólni, akik elszakadtak egymástól, de szeretnék újra felvenni a kapcsolatot családtagjaikkal. A csatorna oldalán már várják a családjukat kereső jelentkezőket.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Ha nem tudod, hol, milyen néven él, ha sok éve nem láttad már, de nagyon hiányzik. Ha kész vagy arra, hogy szembe nézz a múlttal, ha kész vagy arra, hogy megbocsáss, ha keresed a családod, segítünk" - mondja Lilu.

Hoppá! Világsztárral bulizott Dukai Reginahttp://www.life.hu/bulvar/20150518-dukai-regina-modell-svajcban-mike-tyson-amerikai-okolvivoval-bulizott.htmlSvájcban vakációzik Dukai Regina, aki a jól megérdemelt pihenés mellett még egy életre szóló élménnyel is gazdagodott.TV + Bulvár--Ördög Nóra kávézni hívta Medveczkyt - A táncosnő szerint megalázta a műsorvezetőhttp://www.life.hu/bulvar/20150518-medveczky-ilona-szerint-ordog-nora-megalazta.htmlFriderikusz Sándor az Összezárva Friderikusszal című műsorban próbálta kibékíteni Ördög Nórát Medveczky Ilonával. Sírás lett a vége. TV + Bulvár--Ördög Nóra: "Claudia mellett csak második lehetek"http://www.life.hu/bulvar/20150518-ordog-nora-ugy-gondolta-liptai-claudia-mellett-csak-masodik-lehet.htmlAz Összezárva Friderikusszal című műsorban Ördög Nóri arról is beszélt, hogy amikor átigazolt a TV2-höz, egyáltalán nem volt arról szó, hogy Claudia helyére jönne, mint ahogyan azt sokan hiszik. Azt is hozzátette, jóban van kolléganőjével és nincsenek köztük feszültségek. "Claudia mellett csak második lehetek" - jelentette ki. TV + Bulvár--Közös edzőterembe jár Rékasi exe, Détár Enikő és új szerelme Pikali Gerdahttp://www.life.hu/bulvar/20150518-kozos-edzoterembe-jar-rekasi-exe-detar-eniko-es-uj-szerelme-pikali-gerda.htmlDétár Enikőt nem zavarja, hogy Károly és Gerda is a régi helyüket látogatja. TV + BulvárFotó: Mudra László - OrigoElárulták: Így ismerkedett meg Hódi Pamela és Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/bulvar/20150517-igy-ismerkedett-meg-hodi-pamela-es-berki-krisztian.htmlÉden Gerit faggatta az Éden Éjjelben Berki Krisztián és Hódi Pamela. Arról beszélgettek, hogy a fiúnak rögtön megtetszett Laura. Ennek kapcsán szóba került az is, miként ismerkedett meg Pami és Krisztián. Ha kíváncsi vagy, az alábbi videó második percétől meghallgathatod.TV + BulvárOrigoPeller Károlynak önjelölt menyasszonya akadt - Feljelentette a nő az Operettszínházathttp://www.life.hu/bulvar/20150517-peller-karolynak-onjelolt-menyasszonya-akadt-feljelentette-a-no-az-operettszinhazat.htmlRajongója keseríti meg Peller Károly életét. A nő feljelentette az Operettszínházat, ugyanis aggódott a művész egészségéért. A színházba a törvényeknek megfelelően a Munkavédelmi Hivatal is kivonult.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.