Miss Universe Hungary korona verseny lányok Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szépek és ügyesek Vajna Timi szépségkirálynő-jelöltjei, a Miss Universe Hungary 2015 indulói. Ha kell, homokzsákot pakolnak, megoldanák a Földet érintő globális problémát, a környezetszennyezést, és gyógyítanának betegeket, elesetteket. Bemutatjuk a második négy szépséget!

KÁLMÁN ORSOLYA

Szülésznőnek vagy gyógytornásznak készülő, 20 éves budapesti tanuló; ha megnyerné a versenyt, hátrányos helyzetű gyerekeken segítene.

Forrás: Miss Universe Hungary 2015

"A 70-es évekbe, amikor a szüleim is felnőttek, szívesen visszamennék. Úgy érzem, hogy az embereknek teljesen más volt az értékrendje, sokkal teljesebb életet éltek. Valószínűleg akkor is keményen tanulnék, mint most, és haladnék a kitűzött céljaim felé, ami ugyanaz lenne, mint most."-

KELEMEN NIKOLETT

A 20 éves nyírbátori, kereskedelem és marketing szakos tanuló titkon tiszteletre vágyik.

Forrás: Miss Universe Hungary 2015

"Ha visszamehetnék az időgéppel pár évezredet, akkor az ókori kelták idejébe repülnék. Ebben a korszakban a foglalkozásom papnő lenne, hiszen őket meglehetősen tisztelte mindenki. Foglalkoztak varázslattal és bűbájokkal, próféciákkal, gyógyítással. Ha pedig módomban állna egy varázspálca suhintásával megoldani egy, a Földet érintő globális problémát, az a környezetszennyezés lenne. Az lenne a legjobb, ha az emberek a természettel összhangban, azt védve tudnának élni" - osztotta meg velünk gondolatait.

KIS BARBARA

A sportversenyek és szépségversenyek szervezésével szívesen foglalkozó lány utolsó félévét végzi a főiskolán. Elkötelezetten kiáll a nők jogaiért, és ha szükség van rá, akkor bizony férfimunkát is végez.

Forrás: Miss Universe Hungary 2015

"2013. június elején a dunai árvíz veszélyeztette Győrt és a környékbeli településeket, így minket is. Úgy éreztem, hogy tennem kell valamit azért, hogy a házakat, a benne lévő értékeket megmentsük, hiszen számtalan ember életének munkája volt a tét. Homokzsákokat töltöttem-pakoltam. Így tudtam egy kicsit hozzájárulni ahhoz, hogy az árt megállítsuk, és ez büszkeséggel töltött el" - árulta el a lány.

KÓNYA PETRA

Az idén érettségiző, 20 éves békési tanuló álma, hogy hivatásos modellként dolgozhasson. Fontos számára a mentális és fizikai harmónia.

Forrás: Miss Universe Hungary 2015

"A világban is össze kellene kötni a szépet a jóval. Ha létezne időgép, és visszamehetnék az időben bárhová, akkor nagyon szívesen visszarepülnék az 1800-as évekbe. Annyira tetszett az akkori divat, ahogy a nők öltöztek, a kor stílusa. Jó lett volna akkor ruhákkal foglakozni!" - álmodozik a királynőjelölt.

Az első négy királynő jelöltről az alábbi linken olvashatod el, hogy kik ők, mivel foglalkoznak szívesen, és mit tennének ha egy varázspálca suhintásával egycsapásra megoldhatnának egy, a Földet érintő globális problémát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.