Izmos testek és szexi bikinik az Éjjel-Nappal Budapestben

medence buli parti Bécy Éjjel-nappal Budapest bikini sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy laza bikinis házibulival köszöntötték csütörtök este a nyarat a sorozat sztárjai. Szexi bikinik és izmos testek estéje.

A bulit Bécy rendezte, akinek luxus otthonához egy jókora külső medence is tartozik. „Arra gondoltam, hogy meghívok néhány csajt és pár barátot, aztán lazítunk kicsit a medence partján. Persze, mindenki hívott még egy embert, így a végére sokan lettünk, de nem bántam" - mondta nevetve Bécy, aki a minden hétköznap este látható sorozat egyik legmegosztóbb szereplője. "A csajoknak kötelező volt a bikini, istenien festettek benne, én szerelmes is lettem, mondjuk, hogy, mi volt a lány neve, azt ne kérdezzétek!"- tette hozzá.

Forrás: RTL Klub

„Itt a kánikula, amit csak víz mellett lehet elviselni, ezért ilyenkor megéri Bécynél lakni" - magyarázta Alexa, aki a háziasszony szerepét is ellátta.

„Jól indult minden, egy dögös barna lánnyal kavarodtam össze, de aztán mintha egy másik mellett ébredtem volna" - mondta kicsit kótyagos fejjel Dávid.

„Ha, minden nyári buli ilyen lesz, akkor vidám két hónap elé nézünk" - fejezte be Evelin, az Éjjel-Nappal Budapest egyik új, szexi főszereplője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.