Vitányi Judit, a TV2 új műsorvezetője: "Mindig is a Tények volt az álmom"

TV2 Tények Vitányi Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tények új műsorvezetője már tíz éve televíziózik, és a TV2 Akadémián végzett műsorvezető szakon. Vitányi Judit elárulta, amikor még akadémistaként beülhetett a Tények stúdiójában, odasúgta Váczi Gergőnek: „ez az én álmom”.

Nos, az álom teljesült, ugyanis Judit szombaton este 6-kor debütál a csatorna hírműsorában. Korábbi munkáiról és arról, hogyan jutott el eddig a szép műsorvezető Erdélyi Mónikával és Váczi Gergővel beszélgetett.

Kárász Róbert: "Lehet, hogy én nem voltam kellően kényeztetően udvarias Alekosszal, de a büdös életbe nem tudnék oda eljutni, ahova Sebestyén Balázs és csapata"http://www.life.hu/bulvar/20150606-karasz-robert-reagal-sebestyen-balazsnak-az-alekosz-interjuval-kapcsolatban.htmlA hét sztorija vitathatatlanul Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert Mokka-beli Alekosz-interjúja, azaz az arra való médiareakciók. A két műsorvezetőre egykori kolléga is kiakadt, de Dopeman, majd Orbán Ráhel sem rejtette véka alá a véleményét. Az esetet Sebestyén Balázsék is megvitatták reggeli rádióműsorukban, szerintük a műsorvezetők elvetették a sulykot. Kárász Róbert előbb pénteken, majd szombaton is posztolt az üggyel kapcsolatban. TV + Bulvár--Színpadra állt Kozso - Könnyekig meghatódotthttp://www.life.hu/bulvar/20150606-szinpadra-allt-kozso.htmlAgyműtétje, majd balesete után újra színpadra állt az énekes. TV + Bulvár--Sebestyén Balázs Demcsákék Alekosz-interjújáról: "Amatőri magasságok, amit az ember ritkán lát"http://www.life.hu/bulvar/20150606-sebestyen-balazs-demcsak-zsuzsa-es-karasz-robert-alekosz-interjujarol-beszelt.htmlHatalmas port kavart Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert Mokka-beli Alekosz-interjúja. A két műsorvezetőre egykori kolléga is kiakadt, de Dopeman, majd Orbán Ráhel sem rejtette véka alá a véleményét. Az esetet Sebestyén Balázsék is megvitatták reggeli rádióműsorukban, szerintük a műsorvezetők elvetették a sulykot. TV + BulvárOrigoBaukó Éva: "Nyomasztó érzés ebben a bizonytalanságban élni"http://www.life.hu/bulvar/20150604-bauko-eva-nem-kap-televizios-felkereseket.htmlVárja, de nem kap tévés felkéréseket Baukó Éva. A ValóVilág egykori szereplője pontosan tudja, hogy a média világában egyszer fenn, egyszer lenn, de nem tagadja, el van keseredve a mellőzöttség miatt. TV + Bulvár--Megsértette Friderikusz legújabb vendégét Majka http://www.life.hu/bulvar/20150601-majka-megsertette-alekoszt-az-osszezarva-friderikusszal-musorban.html"Gyakorló hülye" - jelentette ki a TV2 műsorvezetője a celebről. Friderikusz Sándor ugyan megvédte Alekoszt, de a valóságshow-szereplő vérig sértődött.TV + BulvárFotó: Polyák Attila - OrigoSzépségkirálynő akar lenni VV Edinahttp://www.life.hu/bulvar/20150602-erdely-arca-versenyen-indul-vv-edina.htmlAz Erdély Arca elnevezésű megmérettetésen indul VV Edina. A lányt korábban, a ValóVilág ideje alatt komoly önbizalomhiány gyötörte a külseje miatt. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.