„Hogyan legyél rossz k…va?” – Amber Rose könyvet ír

Forrás: Instagram/ Amber Rose -
önsegítés Amber Rose könyv borító
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki kapaszkodjon meg, self-help, vagyis önsegítő könyvet ír a botrányhősnő. A címből ítélve azonban nem igazán értjük, hogy miben lehetne segítségünkre ez a könyv.

Amber Rose nem csak deréktrénerével majmolja Kim Kardashiant, a híres celebnőhöz hasonlóan most ő is könyvet írt, ami előreláthatóan októberben fog megjelenni. A könyv borítója – amin aranyszínű nyíllal, meztelenül pózol a botrányhősnő – már nyilvánosságra került.

Forrás: Instagram/ Amber Rose

„Egy rossz k…rva aranyos, magabiztos, rendben vannak a pénzügyei, tudja, hogy mit akar, és küzd is azért. Mindenki, aki találkozik vele, imádja” – nyilatkozta a szívesen meztelenkedő Amber, aki hibáit is összeszedte a könyvben, hogy más nők tanulhassanak belőle. Szerelemről, szexről, médiáról is bőven lesz szó a nagy műben.

Mit is mondhatnánk? Biztosan nagyszerű a könyv és rengeteg nőnek fog segíteni igazi, rossz k…vává válni, ami ezek szerint egy cuki és klassz dolog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.