Sarka Kata is a monacói hercegi pár elé járul

Forrás: LifeNetwork -
Sarka Kata divatbemutató Montecarlo Charlene monacói hercegnő Kulcsár Edina Magyarország Szépe Ruzsa Magdolna Monaco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyarország szépe 21 indulója Monacóba utazik, hogy bemutassák egy magyar divattervező, Ruzsa Magdolna ruháit. De nemcsak ők járulnak a hercegi pár színe elé, hanem Sarka Kata és Kulcsár Edina is.

Hatalmas megtiszteltetés érte a Magyarország Szépe versenyzőit, amikor Ruzsa Magdolna divattervező felkérte őket, hogy mutassák be a kollekcióját Monacóban. De nem csak ők lépnek a kifutóra: Sarka Kata mint a Miss World Hungary tulajdonosa és Kulcsár Edina Miss World Hungary is a hercegi pár elé lép.

Forrás: LifeNetwork

A miniállamban három éve a Grand Prix, a teniszverseny után ez a harmadik legnagyobb sportesemény, amelyet a Monacói Turisztikai Hivatal is támogat, és amely egy gálaesttel zárul.
„Április közepén megkeresett a monacói a lovaspólóklub elnöke, aki több világhírű tervezőé mellett megnézte az én kollekciómat is. Úgy döntött, hogy az enyém bemutatását választja az idei gálára, mert ezek a ruhák illenek leginkább a miniállam stílusához. A kollekcióm a »Riviéra« stílust képviseli, itt pont erre van szükség, ugyanis színeiben, formáiban megfelel a helyi igényeknek. Ez a megtiszteltetés engem is meglepett, hisz nem csak rendkívüli lehetőség, mindemellett hatalmas felelősség is megrendezni ezt a bemutatót. A divatbemutató Charlène monacói hercegné jótékonysági gálájának a csúcspontja lesz, ahol az egyik általam tervezett ruhát el fogjuk árverezni, és a befolyt összeggel támogatjuk a hercegnő alapítványát" – mesélte Magdi, aki korábban Hien fellépőruháját tervezte egy nyári, zenei gálára.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Az egykori úszóbajnok hercegnő alapítványa természetesen kötődik a vízhez. Minden olyan tevékenységet patronálnak, ahol a gyerekek ivóvízhez juthatnak, vagy megtanulhatnak úszni, a hercegnő ezért gondolta, hogy ezt támogatja. Olyan kollekciót terveztem, ami kizárólag ott lesz látható, egy kapszulakollekció, amely Monte-Carlo múltját, jelenét és jövőjét mutatja be. 36 darabból áll, így a Magyarország Szépe összes indulója utazhat a bemutatóra. Mivel az egész bemutatót rendezem is, teljes mértékben magyar szakemberekkel fogok dolgozni. Nagyon magyarnak érzem magam. Úgy gondolom, hogy ilyen megtiszteltetést, hogy nagyszabású divatbemutatót tartsak Monte-Carlo krémjének a hercegi pár védnökségével, nem tekinthetem csak a magam munkájának, hisz rengeteg emberrel dolgozom együtt. Remélem, hogy sikerül majd találkoznom a hercegnővel, a protokoll miatt ezt száz százalékban soha nem ígérik. De mivel a hercegnő alapítványára megy, már kaptam tőle egy dicsérő mondatot, ami elolvasztotta szívemet."

„Hálásan megköszönte, hogy magyar létemre törődöm a monte-carlói alapítványával."

Kata elárulta, hogy férje, Hajdú Péter nagyon büszke rá, és nem modellként, hanem mint a verseny magyarországi tulajdonosa fog végiglejteni az európai arisztokráciából, üzletemberekből és milliárdosokból álló nagyközönség előtt.

Magyarország Szépe: örökbefogadott egzotikus szépség az indulók közötthttp://www.life.hu/bulvar/20150608-orokbefogadott-egzotikus-szepseg-is-van-magyarorszag-szepe-induloi-kozott.htmlEgy békéscsabai óvodapedagógus lány nagyon kitűnt a Magyarország Szépe indulói közül. Nem csak a külseje különleges, életének története sem hétköznapi.TV + BulvárOrigoPocakkal vezeti a Magyarország Szépe választást Tatár Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20150605-pocakkal-vezeti-a-magyarorszag-szepe-valasztast-tatar-csilla.htmlMa délelött kiderült, hogy kik vezetik a Magyarország Szépe gálát! Tatár Csilla és Harsányi Levente kalauzolják majd a nézőket a Duna tévén a szépségek világában!TV + Bulvár--A monacói hercegi pár is megcsodálja Magyarország szépe indulóit!http://www.life.hu/bulvar/20150605-a-monacoi-hercegi-par-is-megcsodalja-magyarorszag-szepe-induloit-egy-divatbemutaton-monacoban.htmlBemutatták a Magyarország szépe verseny indulóit! Kétezer jelentkezőből kiválasztották azt a 21 lányt, akik indulnak a Magyarország Szépe, azaz Miss World Hungary címért. Őket a monacói hercegi pár is meg fogja csodálni egy különleges divatbemutató keretében Monacóban, ahová meghívták a lánycsapatot.TV + BulvárFotó: Polyák Attila - OrigoKulcsár Edina lett Magyarország szépe - A közönség is őt találta a legszebbnekhttp://www.life.hu/bulvar/20140720-kulcsar-edina-lett-magyarorszag-szepe-udvarholgyei-van-den-bosch-sydney-es-katona-gitta.htmlVasárnap este tartották a Magyarország szépe versenyt, amit az M1-en élőben is követhettünk. A zsűri és a közönség is - "a Mila Kunis-hasonmás" - Kulcsár Edinát választotta 2014 legszebb magyar lányának, aki így két díjat is bezsebelhetett. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSarka Kata keresi a legszebb lányokathttp://www.life.hu/bulvar/20150522-sarka-kata-a-magyarorszag-szepe-ugyvezetoje-keresi-a-legszebb-lanyokat-indul-a-szepsegkiralyno.htmlElstartolt a Magyarország szépe verseny, a zsűri már összeült, hogy kiválassza a lányokat, akik a döntőbe juthatnak.TV + Bulvár--Sarka Kata: "Igenis irigyeljenek!" - Hajdú exe negatív kommentekkel bombázzahttp://www.life.hu/bulvar/20150604-sarka-kata-tudja-hogy-irigylesre-melto-az-elete.htmlSarka Katát inspirálják, ha irigykednek rá, hiszen valóban irigylésre méltó az élete. Ráadásul sokszor tudja, hogy kik rejtőznek az álnevek mögött a Facebookon, akik gyakran beszólnak neki. "Az egyik Peti exbarátnője" - bökte ki. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.