Hollywoodi sztárral vacsorázott Vajna Tímea

Tom Hanks Facebook Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igen nagy megtiszteltetésben volt része tegnap este Vajna Tímeának: együtt vacsorázott a két Oscar-díjjal is büszkélkedhető színésszel.

Tom Hanks jelenleg Budapesten forgatja A Da Vinci-kód új részét. A forgatás fáradalmait pedig tegnap este egy finom vacsorával pihente ki Andy Vajna éttermében, vacsorapartnerei között pedig feltűnt egy ismerős arc is, nem más, mint Vajna Timi.

Az este láthatóan jól sikerült, Tom Hanks és Vajna Tímea közös fotót is készítettek.

Facebook/Vajnatimea

Nem fogytak el a szép lányok! Titkos favoritok, akik csak jövőre indulnak szépségversenyen!http://www.life.hu/bulvar/20150612-jovore-szepsegversenyeken-indulo-pincerlanyok.htmlSzerencsére még nem fogytak el a szépségek, pedig nem lehet túl egyszerű minden évben olyan lányokat találni, akik szépek, okosak, és korábban még nem indultak el a két, legjelentősebb hazai szépségverseny valamelyikén. TV + Bulvár--Végrendeletet írt a halálos beteg Terry Black – Szokatlan temetést talált kihttp://www.life.hu/bulvar/20150613-terry-black-vegrendeletet-irt-es-eltervezte-temeteset.htmlHamarosan ismét megműtik a két kisgyermeket nevelő férfit.TV + Bulvár--Sarka Kata: Továbbra sem konkurálok Vajna Timivelhttp://www.life.hu/bulvar/20150611-sarka-kata-nem-konkural-vajna-timivel.htmlKissé meglepődtünk, amikor a Miss Universe választáson feltűnt Sarka Kata is, aki egy másik szépségverseny, a Miss World Hungary tulajdonosaként valójában konkurense Vajna Tímeának. Mit csináltak együtt?TV + Bulvár--Most akkor eljegyezték Gáspár Evelint?http://www.life.hu/bulvar/20150613-voxpop-vlogoli-gaspar-evelin-gyurujerol-faggatta-az-utca-emberet.htmlGáspár Evelin napokban közzétett gyönyörű ékszere mellett VlogOli sem tudott szó nélkül elsétálni. TV + Bulvár--Miló Viki leütötte egyik exéthttp://www.life.hu/bulvar/20150612-milo-viki-sportolono-leutotte-egyik-exet.htmlMiló Viktória az iskolában is előszeretettel verekedett, de volt, hogy felnőtt korában is eljárt a keze, és nem csak a ringben.TV + BulvárOrigoIsmét bíróságra megy Damu Rolandhttp://www.life.hu/bulvar/20150613-damu-roland-a-tv2-egykori-sztarja-beperli-egykori-cellatarsat.htmlÚgy tűnik, színész élete jelenleg egy véget nem érő kálváriák sorozata.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.