Különleges szereppel tér vissza a Barátok köztbe Som-Balogh Edina

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Som-Balogh Edina Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy régi szereplőnek örülhetnek újra a napi sorozat rajongói, Som-Balogh Edinát ugyanis hétfőtől ismét a Barátok köztben láthatja a közönség. 

Annak ellenére, hogy a sorozat gyönyörű Kingáját alakító színésznő a kisfia, Noel miatt csupán rövid ideig látható majd a képernyőn, elmondása szerint az ilyen alkalmakkor úgy érzi, hosszabban is forgatna. Som-Balogh Edina a Blikknek mesélt arról, mi hozza vissza Kingát a Mátyás térre.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Hétfőtől Kinga újra látható lesz a Mátyás király téren, mert egy barátja segítséget kért tőle. Az események azonban bonyolódnak majd, így a végén Kinga is segítségre szorul" - mesélte a színésznő, aki nagyon élvezte, hogy újra a régi kollégái között lehet egy kicsit.

"(...) Néha olyan érzésem volt, mintha el sem mentem volna. Jó volt itt lenni, nem is csoda, hogy az ilyen vissza-visszatérések alkalmával elfog az érzés, hogy hosszabb időre is visszajönnék, de egyelőre Noel a fontosabb" - tette hozzá a színésznő, aki szerepe szerint is boldog anyuka, és ezúttal Kinga a kislányával együtt bukkan majd fel a sorozatban.

VV Ádám részegen balhézott a vonatonhttp://www.life.hu/bulvar/20150619-a-valo-vilag-7-szepfiuja-adam-reszegen-balhezott-a-vonaton.htmlA Való Világ 7 szépfiúja kiabált és ordítozott egy siófoki vonaton, majd inzultálta a többi utast is.TV + BulvárOrigoÍgy nézett ki fotómodellként Balázs Klárihttp://www.life.hu/bulvar/20150619-balazs-klari-igy-nezett-ki-fotomodellkent.htmlAz énekesnő régen fotómodellként is dolgozott, de elmondása szerint rettentően idegesítette az egész. Balázs Klári 16 évesen teljesen egyedül került fel Budapestre. TV + BulvárOrigo5 dolog, amit biztos nem tudtál Éden Barbiról!http://www.life.hu/bulvar/20150604-5-dolog-amit-nem-tudtal-eden-barbirol.htmlÉden Barbi sajátos módon főz, strandol, és még a hobbija sem mindennapi. Németh Máté, a Life.hu nagyszájú riportere kamerát és mikrofont ragadott, és kiderítette, mi az az 5 dolog, amit érdemes tudni a lányról.TV + BulvárOrigoGáspár Evelinnél betelt a pohárhttp://www.life.hu/bulvar/20150618-gaspar-evelin-kiakadt-a-bulvarmediara-ami-hazugsagokat-terjeszt-rola.html"Nincs vőlegényem, nem ismerek semmiféle Michaelt, és nem stílusom az, hogy mások pénztárcáját aknázzam ki" – többek közt ezekkel a szavakkal reagált egy róla szóló cikkre Gáspár Evelin, akinél úgy tűnik, betelt a pohár a bulvármédiát és a róla keringő pletykákat illetően. TV + Bulvár--Gesztesi Károly munkát ad Damu Rolandnakhttp://www.life.hu/bulvar/20150612-gesztesi-karoly-uj-filmjeben-munkat-ad-damu-rolandnak.htmlÚgy tűnik, Damu Roland karrierjét a börtönévek nem törték ketté. Egyre több színészi munkája akad, közben szinkronizál is. Gesztesi Károly is szerepet ajánlott neki készülő filmjében.TV + Bulvár--Kulcsár Edina magasra tette a lécet! Szerinted valamelyik lánynak sikerült megugrania?http://www.life.hu/bulvar/20150612-kulcsar-edina-magasra-tette-a-lecet-vajon-lesz-olyan-szep-lany-aki-megnyerhetne-a-miss-world-ot.htmlVajon sikerül-e a Miss World Hungary valamelyik indulójának túlszárnyalnia Kulcsár Edina sikerét, aki másodikként végzett a világversenyen? A lányok közül szemezgettünk, akárcsak tavaly, amikor olvasóink pontosan megtippelték, kinek a fejére kerül a korona!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.