Cinthya Dictator élete fenekestül felfordult

TV2 diploma szülő Cinthya Dictator költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya élete fenekestül felfordult, a fotóslány új életet kezdett és kirepült a szülői házból.

A felnőtt élet küszöbén Cinthya Dictator, aki a diploma megszerzése után elköltözött szüleitől, így most már teljes mértékben a saját lábán kell megállnia.

Forrás: -Facebook/Cinthya Dictator

„Vízválasztó időszakban vagyok, most diplomáztam és még nem tudom hova tenni magam. Elköltöztem otthonról a szüleimtől és még keresem a helyem a világban, össze-vissza van az agyam" – magyarázta Cinthya.

Csodabogárnak tartották a kislány Cinthyát

"Nagyon jó gyerek Cinthya, nagyon őszinte, minden rossztól mentes, de elég akaratos. Ebből akadnak is gondok, de valószínűleg ezért a tulajdonságáért sikerül előre haladni az útján. Egyáltalán nem teher az édesanyjának lenni! Bevallom, hogy nem volt a gondolataimban, hogy ilyen lányom lesz" – mesélte Cinthy édesanyja a Life.hu-nak. http://www.life.hu/bulvar/20150619-csodabogarnak-tartottak-a-kislany-cinthyat-aki-nagyon-hasonlit-edesanyjara.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.