Katalin házvezetőnője valójában Erzsébet királynő kémje?

Forrás: AFP/David Crump -
Erzsébet királynő Katalin hercegné kémkedés bejárónő Anmer Hall házvezetőnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyes sajtóértesülések szerint nem véletlenül került Anmer Hallba Katalin hercegné és Vilmos herceg újonnan felvett bejárónője: a háttérben bizony maga a királynő mozgatta a szálakat.

Mindössze egy hete állt munkába Katalin és Vilmos új házvezetőnője, Sadie Rice, a pletykák azonban máris vajat sejtenek a 33 éves asszony fején.

Forrás: AFP/David Crump

A Celeb Dirty Laundry egyes forrásai szerint az új bejárónő nem csupán a mosásról, a főzéshez való alapanyagok beszerzéséről gondoskodik, takarítja és rendben tartja a hercegi pár rezidenciáját, hanem magának, Erzsébet királynőnek szolgáltat információkat: Rice-nak állítólag rendszeresen számot kell adnia arról, mi történik Anmer Hallban.

Katalin és Erzsébet rózsásnak cseppet sem mondható viszonya már korábban elmérgesedett: a királynő korábban nem csupán a hercegné ruházatát kifogásolta előszeretettel, hanem Camilla hercegnével együtt frizuráját is, sőt, a kis György herceg és húga, Sarolta nevelésébe is beleszólt, ha úgy tartotta kedve.

Majdnem tragédiával végződött Majkáék klipjehttp://www.life.hu/bulvar/20150623-majka-es-papai-joci-amikor-a-test-oregxik-videoklipjenek-forgatasa-kis-hijan-tragediaval-vegzodott.htmlNem sokon múlott, hogy csúnya balesettel végződjön a rapper legújabb számához forgatott videóklipje, amelyet Szicílián vettek fel.TV + BulvárFotó: Polyák Attila - OrigoSzülése óta először mutatkozott Katalin hercegné - És György herceg is megjelent!http://www.life.hu/news/20150613-katalin-hercegne-eloszor-mutatkozott-szulese-ota-a-kiralyno-hivatalos-szuletesnapi-unnepsegen.htmlA hagyományhoz illő pompával ünnepelte az Egyesült Királyság és vele együtt a brit királyi család Erzsébet királynő „hivatalos" születésnapját. És végre Katalin hercegnét is láthattuk!News--Botrány a láthatáron? Tagadja az őt ért vádakat Hugh Hefnerhttp://www.life.hu/bulvar/20150622-hugh-hefner-playboy-kiraly-tagadja-holly-madison-egykori-nyuszilany-keltette-botranyokat.htmlDrog, szex és féltékenykedés - az egykori nyuszilány, Holly Madison kitálalt arról, mi zajlik a híres-hírhedt Playboy-villában, és milyen ember valójában Hugh Hefner. A Playboy-mogul végre reagált az őt ért vádakra.TV + Bulvár--Amerikába költözik Katalin és Vilmos herceg?http://www.life.hu/csalad/20150612-katalin-es-vilmos-herceg-amerikaba-koltozik.htmlÚgy tűnik, végleg betelt a pohár a hercegi párnál és egy időre a tengerentúlra költöznek.Család--Önfeledten játszott egymással a kis György herceg és anyukája, Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20150615-gyorgy-herceg-es-katalin-hercegne-jatszanak-egymassal-egy-lovaspolo-palya-szelen.htmlA hamarosan 2 éves herceg a gloucestershire-i lovaspóló pályán múlatta az időt édesanyjával, míg édesapja, Vilmos és nagybátyja, Harry egy jótékonysági meccs keretei között mérkőztek meg egymással.Család--BulvárRap Hegyi Rolival: "Cserpes Laura már a kis polcon"http://www.life.hu/bulvar/20150623-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-cserpes-laura-berki-krsiztian-alekosz.htmlIsmét itt a BulvárRap Hegyi Rolival, benne pedig az elmúlt egy hét legtöbbet emlegetett celebhírei.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.