Stohl András gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a strandon járt, ahol Stohl Andrást többek közt fürdőzési szokásairól faggatta. A színész legkisebb gyermekét is megmutatta. 

Vajon aktív vagy passzív strandoló-e a sármos színész? Mit szeret a leginkább csinálni a vízparton és hogyan tud odafigyelni gyermekeire? Többek közt ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz a videóból, melyben Stohl András még legkisebb, egyéves kisfiát is megmutatja.

Hisztis díva lett Caitlyn Jennerből?http://www.life.hu/bulvar/20150626-caitlyn-jenner-az-egykori-bruce-jenner-nemvalto-mutetje-utan-hisztis-diva-lett.htmlÚgy tűnik, az egykori hétpróbás olimpikon, Bruce Jenner műtétjével nemcsak nemet, hanem személyiséget és viselkedési formát is váltott. TV + BulvárOrigoÍgy csapatja Lilu a Glastonbury fesztiválonhttp://www.life.hu/bulvar/20150626-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-a-glastonbury-fesztivalon-bulizik.htmlLilu teljes gőzzel belevetette magát a fesztiválszezonba: már meg is érkezett Glastonbury-be, a sztárok kedvenc bulihelyére, ahol ő is átadta magát a fesztiválozós életérzésnek. TV + Bulvár--Keresztes Ildikó: "Tudom, hogy a bugyimban is szeretnének turkálni"http://www.life.hu/bulvar/20150626-keresztes-ildiko-kiakadt-a-bulvarmediara.htmlKeresztes Ildikó nagyon kiakadt a bulvármédiára, mely az énekesnő szerint a napokban valótlanságokat állított a párkapcsolatáról. Ildikó közösségi oldalán tisztázta a helyzetet egy hosszabb bejegyzésben. TV + Bulvár--BB Évi visszamenne a pszichiátriárahttp://www.life.hu/bulvar/20150625-a-big-brother-egykori-gyoztese-visszamenne-a-pszichiatriara.htmlNehezen boldogul a mindennapokban a Big Brother egykori győztese. Párkány Éva számára a biztonságot jelenti a pszichiátria, ahová éppen ezért szeretne újra visszakerülni. TV + BulvárOrigoAz ismert külföldi énekes érettebb magyar nőre vágyik?http://www.life.hu/bulvar/20150623-haddaway-az-erettebb-noket-kedveli-es-magyar-baratnore-vagyik.htmlA hétvégi Magyarország szépe választás sztárvendége Haddaway volt. A világhírű énekes a Life.hu riporterének elárulta, az érettebb nőket szereti és egyáltalán nem bánná, ha magyar barátnője lenne.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huBotrány! Visszaéltek Weisz Fanni nevévelhttp://www.life.hu/bulvar/20150626-weisz-fanni-nevevel-visszaeltek-penzt-gyujtenek-a-neveben-a-siketeknek.htmlCsúnyán visszaéltek Weisz Fanni nevével, a modell közösségi oldalán hívta fel a rajongók figyelmét a csalásra.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.