Micsoda luxus! Íme, a 100 dolláros szülinapi torta Kardashian-módra

Forrás: Instagram/ Kylie Jenner -
torta Kourtney Kardashian Kylie Jenner Khloe Kardashian dollár születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Khloé Kardashian hétvégén ünnepelte 31. születésnapját. Természetesen nagy bulival, és még nagyobb tortával ülte meg a jeles eseményt.

Az összes Kardashian és Jenner együtt bulizott a hétvégén Khloé Kardashian születésnapján. Ahogy általában a sztárok, ők sem aprózták el a dolgokat: egy méretes száz dolláros születésnapi tortával köszöntötték fel a hosszúcombú Khloét. A torta közepén természetesen az ünnepelt képmása díszelgett.

Az állatvédőket kiakasztó Khloénak Kourtney Kardashian és Kylie Jenner segített elfújni a gyertyákat.

Forrás: Instagram/ Kylie Jenner

Dögösen buliznak a világsztárok a Glastonbury Fesztiválonhttp://www.life.hu/trend/20150628-dogosen-buliznak-a-vilagsztarok-a-glastonbury-fesztivalon.htmlA vörös szőnyegen kevés lazaságot engednek meg maguknak a hírességek, a fesztiválokon azonban ők is lelazulnak kicsit. Vasárnap van a Glastonbury Fesztivál utolsó napja - lássuk, ki hogyan bulizott!TrendOrigoDukai Regina a görög tengerparton villantott?http://www.life.hu/trend/20150628-dukai-regina-gorogorszagi-nyaralasarol-posztolt-az-instagramon.htmlBár a gyönyörű modell feje lemaradt a képről, látványos dekoltázsa annál nagyobb szerepet kapott rajta.Trend--Villantásriadó! Brutál szexi tornadresszben feszít Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/trend/20150628--brutal-szexi-tornadresszben-feszit-mihalik-eniko-az-instagramon.htmlMihalik Enikő nem aprózza el: aprócska, sokat mutató tornadresszben feszít három dögös barátnője társaságában.Trend--Ilyen test nem létezik! - Egy próbababa verte ki a vásárlóknál a biztosítékothttp://www.life.hu/trend/20150628-irrealis-testfelepitesu-probababa-egy-angliai-uzletben.htmlKomoly problémái lehetnek a belső szerveivel annak a nőnek, akiről az alábbi próbababát mintázták.TrendOrigoHarmónia és szépség: Cserpes Laura a természet vad leányahttp://www.life.hu/trend/20150627-cserpes-laura-a-termeszet-vad-leanya.htmlGyönyörű fotót tett közzé nyilvános Instagram oldalán Cserpes Laura. Az énekesnő fényképéről, csak úgy árad a nyugalom.Trend--Most akkor Dakota Johnson ismét szőkére váltott?http://www.life.hu/trend/20150627-dakota-johnson-a-szurke-otven-arnyalata-anastasia-steele-je-szoke-lett.htmlNem először számolunk be róla, hogy Dakota Johnson igazi hajmágus. Legutóbb hamarabb váltott szőkéről barnára, mint hogy kimondhattuk volna: "a fájdalom vörös szobája". Eddig rövid barnaként tartottuk nyilván, most azonban újra hosszú szőke lenne?Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.