Istenes Bence így élvezi a lét elviselhetetlen könnyűségét

szexi Istenes Bence laza villantás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába, élni tudni kell! Az RTL Klub műsorvezetője megmutatta, milyen, amikor egy férfi szexin élvezi a lét elviselhetetlen könnyűségét.

Istenes Bence egyre férfiasabb, nemrég boxos izmaira kaptuk fel a fejünket, most pedig a laza, nyári feelinget sugalló fotóját nézegettük. Már csak pár óra, és kezdődik a hétvége, addig meg végülis itt van nekünk BENCE és a szörfdeszkái.

Forrás: Facebook/Istenes Bence

Így nyaralnak a celebek

Istenes Bence és szerelme, Csobot Adél tipikus tengerparti, pihentető nyaralásra utazott Thaiföldre – a Life.hu cikkében kalandjaikról olvashatsz.
Pazar ajándékkal lepte meg Berki Krisztián kislányáthttp://www.life.hu/sztarok/20150703-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-pazar-ajandekkal-lepte-meg-kislanyat-natasa-zselyket.htmlA kis Natasa Zselyke nem mindennapi meglepetésnek örülhetett, hiszen édesapja ismét kitett magáért.TV + Sztárok--Barabás Évi életében egymást érték a tragédiákhttp://www.life.hu/sztarok/20150703-barabas-evi-musorvezeto-eleteben-egymas-utan-jottek-a-tragediak-elvesztette-szuleit-es-szerelmevel.htmlA műsorvezető egyszerre vesztette el szeretteit, sőt hosszú kapcsolata is véget ért.TV + Sztárok--Ebben jobb Ördög Nóri Liptai Claudiánálhttp://www.life.hu/sztarok/20150703-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-kiderult-miben-jobb-liptai-claudianal-a-tv2-musorvezetojenel.htmlEgy gazdasági magazin listába szedte és különböző szempontok alapján pontozta a celebeket. Most kiderül, miben toplistavezető Ördög Nóri, aki azt is elárulta, mit gondol az elért eredményről.TV + Sztárok--Újabb fordulat Bálint Antónia és Sarka Kata ügyében - Frabato: "Toncsi járt nálam"http://www.life.hu/sztarok/20150630-frabato-mestermagus-allitja-balint-antonia-egykori-szepsegkiralyno-jart-nala.htmlFrabato mestermágus nem titkolja, hogy Bálint Antónia járt már nála, annak ellenére, hogy az egykori szépségkirálynő tagadta mindezt. TV + Sztárok--Dietetikussal és sminkessel indul nyaralni a Jóban Rosszban színésznőjehttp://www.life.hu/sztarok/20150701-dietetikussal-es-sminkes-indul-nyaralni-a-joban-rosszban-szinesznoje-nagy-adri.htmlKülföldön a sztároknál már bevett szokás, hogy még nyaralni sem indulnak el a tökéletes külsejükhöz nélkülözhetetlen szakembergárda nélkül. Kissé meglepődtünk, amikor kiderült a Jóban Rosszban színésznőjéről, Nagy Adriról, hogy ő is szépészeti szakemberekkel felszerelkezve indul el a Balatonra.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huÍgy csajozik a Tankcsapda frontembere - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20150703-lukacs-laszlo-a-tankcsapda-frontembere-a-volt-fesztivalon-arrol-is-meselt-hogyan-csajozik.htmlA Life.hu riportere a VOLT Fesztiválon kapta mikrofonvégre a Tankcsapda frontemberét, akit többek közt arról faggatott, milyen különleges dolgokat dedikáltattak már vele, illetve, hogy kemény rocksztárként milyen Lukács László számára a csajozás. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.