Már Sarka Kata is a Balaton Soundon csapatja: Nézd, milyen dögös!

Forrás: Facebook/Kata Sarka -
Balaton Sound Sarka Kata Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már eddig is tudtuk, hogy Kulcsár Edina lement a Soundra, most viszont kiderült, a Life.hu sztárszerzője, Sarka Kata is követte őt.

Kata a Facebook oldalán tette közzé, hogy bizony ő sem hagyja ki a nyár legnagyobb buliját, és ha már a komlett magyar celebvilág a Balcsiparton csapatja, abból bizony ő sem maradhat ki:

Forrás: Facebook/Kata Sarka
Ada szakmát vált? Új képesítést szerzetthttp://www.life.hu/sztarok/20150710-a-szelfi-sztarja-ada-bizonyitvanyaval-szelfizett-szemelyi-edzo-lett.htmlA Szelfi sztárja, Ada bizonyítványával szelfizett. Személyi edző lett a műsorvezetőből.TV + Sztárok--VV Fanni: Dennis megkérte a kezemethttp://www.life.hu/sztarok/20150710-vv-fanni-ugy-iteli-meg-hogy-szerelme-dennis-megkerte-a-kezet.htmlTovábbra is dúl a szerelem VV Fanni és VV Denis között, amikor sorra szakítanak a VV 7 szerelmespárjai. A gerlepár életében először fesztiválozott, és szemmel látható volt, hogy nem csökkent az egymás iránti vonzalmuk a való életben sem.TV + SztárokOrigoKulcsár Edina áldozatot hozott a fesztiválozásért, de így is gyönyörű!http://www.life.hu/sztarok/20150710-kulcsar-edina-aldozatot-hozott-a-fesztivalozasert-lemondott-a-magassarkurol.htmlKulcsár Edinát olyan szerelésben kaptuk el, ahogy még sohasem láttuk! Nem így tervezte a bulizást!TV + Sztárok--Kétmilliós kár érte Hajdú Péteréket http://www.life.hu/sztarok/20150710-a-vihar-miatt-ketmillios-kar-erte-hajdu-petert-es-sarka-katat.htmlA szerdai vihar rengeteg kárt okozott az országban. Fák dőltek ki, jégeső esett, a BKK járműveinek közlekedése is akadozott. A zord időjárás Hajdú Péter irodájában és éttermében is kárt tett.TV + SztárokOrigoTücsi megmutatta: Így kell levetkőzni egy fesztiválra!http://www.life.hu/sztarok/20150710-tucsi-aryee-claudia-a-sportklub-hiradosa-vadito-szerelesben-balaton-soundon.htmlMég ránézésre is vacogtunk Tücsi különleges, fesztivál szerelésétől, ami az egyik legeredetibb szett volt a Balaton Soundon.TV + SztárokOrigoDukai Regina mosogatással kezdte? Elárulta, miért nem lett "igazi" modellhttp://www.life.hu/sztarok/20150710-dukai-regina-koszoni-de-nem-ker-a-kifutok-puccos-vilagabol.htmlVIP partik, méregdrága ruhák, milliós szerződések - sokan csupán ennyit látnak a modellek irigylésre méltó életéből. Dukai Regina szerint azonban nem minden a csillogásról szól. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.