Tücsi megmutatta: Így kell levetkőzni egy fesztiválra!

Forrás: Life.hu -
Tücsi Aryee Claudia Balaton Sound 2015 Life
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még ránézésre is vacogtunk Tücsi különleges, fesztivál szerelésétől, ami az egyik legeredetibb szett volt a Balaton Soundon.

A szexi híradósról elmondhatjuk, hogy nem felöltözött, hanem műgonddal levetkőzött a Balaton legtrendibb fesztiváljára. Egyedi szerelése azonnal szemet szúrt a tömegben: az apró kis sorthoz még apróbb topot húzott, és ezt egy kifejezetten látványelemnek számító, a mellkasát díszítő lánccal dobta fel. És persze itt vannak az elmaradhatatlan, divatos tetkók a karon és a háton!

Forrás: Life.hu

"Ezeket az arany színű matricákat én ragasztottam fel a testemre, ez most nagyon menő a fesztiválokra!" - magyarázta Tücsi, aki remélhetőleg nem fázott mega hideg, csütörtöki estén, és pénteken ismét valami egyedi cuccal kápráztat el minket.

Forrás:Life.hu

Vigyázz, kész, Sound! Ismét jöhet a gumicsizma!http://www.life.hu/sztarok/20150708-balaton-sound-elindult-a-nulladik-nap.htmlMegnyitotta kapuit a Balaton Sound, majd azonnal el is áztatta a nulladik napra érkezőket a beígért, nyári zivatar! Elő lehet venni a gumicsizmákat és esőkabátokat!TV + SztárokOrigoKészítsd el a tökéletes fesztiválsminket - 10 dolog, ami kell a túléléshezhttp://www.life.hu/trend/20150708-keszitsd-el-a-tokeletes-fesztivalsminket-10-dolog-ami-kell-a-tuleleshez.htmlNyakig benne vagyunk a fesztiválszezonban, és ha már tudod, miben indulj bulizni, a következő dolog, amire időt kell szánnod, az a smink. Larion Oscar sminkmester elárulta, mire is lesz szükség a tökéletes fesztiválsmink elkészítéséhez. TrendThinkstockFesztivál viharban, zuhogó esőben - szerezd be a tökéletes gumicsizmát és esőkabátot!http://www.life.hu/trend/20150709-fesztival-viharban-zuhogo-esoben-szerezd-be-a-tokeletes-gumicsizmat-es-esokabatot.htmlStílusosan fesztiválozni? Mindenki erre vágyik, és bár nemrég megmutattuk az idei trendeket, a zuhogó eső és a vihar mindent felülír. Ami kell, az egy jó gumicsizma és egy esőkabát – mutatjuk is, miből válogathatsz!TrendFotó: Polyák Attila - OrigoPalvin Barbara meglepő cuccban fesztiválozikhttp://www.life.hu/sztarok/20150709-palvin-barbara-pantos-nadragban-fesztivalozik-a-balaton-soundon.htmlPalvin Barbara ígéretéhez híven végigbulizza a nyarat? A Balaton Sound nulladik napján máris megjelent, és meglepő öltözékben bulizott!TV + Sztárok--Fesztiválra megyek, mit vegyek fel? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20150630-trendi-csinos-fesztivalszettek-2015-nyarara.htmlA fesztiválokon mindenki próbál egy kicsit lazább, extrémebb, szexibb lenni, mint a mindennapokban, hiszen ilyenkor sokkal többet megengedhetünk magunknak, mint az irodába. Mutatjuk is az idei fesztiválszezon kötelező kellékeit!TrendThinkstockElmennél a Balaton Soundra, de féltenek a szüleid? Így bulizhatnak a 18 év alattiakhttp://www.life.hu/csalad/20150706-igy-bulizhatnak-a-18-ev-alattiak.html18 év alatti vendégeket nem fogadnak szórakozóhelyek, illetve a szülők sem szívesen engedik el fesztiválozni vagy az éjszakába a fiatalokat. Persze a tinik azért mégis szívesen hagynák ott a családi fészket egy-egy estére. Mit tehet az aggódó szülő? CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.