Ennyi szépséget! Csak Vajna Timi lógott ki a sorból...

Forrás:Life.hu -
Vajna Timi Kékharisnya regatta sérülés Kékharisnya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kissé kakukktojásnak számított Vajna Tímea az első Kékharisnya Regattán, amelyen a dögös matrózlányok végre megmutathatták, hogy szépen sminkelve, gyönyörű szettben is lehet vitorlázni. Timi viszont hatalmas tapasszal a combján érkezett a versenyre!

Elstartolt az első Kékharisnya Regatta, mégpedig csupa gyönyörű nővel a fedélzetén! A Jóban Rosszban sztárjai az esti buli előtt még kipróbálták, hogy mire képesek különösebb képzettség nélkül egy vitorlás fedélzetén. Látványnak egészen biztos, hogy jók voltak! Szegény Timi pedig nem győzte takargatni sérülését a combján.

Forrás:Life.hu

„Egy stylist rajtam akarta kivasalni a ruhát, a gőzölős vasaló végigégette a combomat! De sebaj, vagány lány vagyok, sérülten is vízre szállok!" - nevetett Timi, majd elhajózott két szépségkirálynő, Lipcsey Betta és Szabó Dóra társaságában.

Kékharisnya Regatta a Jóban Rosszban színésznőivel és az ötletgazda Zsidró Tamással Forrás: Life.hu
Szabó Dóra is hajóra szállt Forrás:Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.