Palvin Barbi is szokott kakilni: Vicces videó a Balaton Soundról!

Palvin Barbara Palvin Barbi Balaton Sound 2015 Life
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, aki a vőlegényét is átadná egy éjszakára Palvin Barbinak, hogy a férfi ki ne maradjon az élményből. Van, aki hajával, olyan, aki a táncával, valaki pedig a sármjával venné le a dögös modellt a lábáról.

Ahogy arról a Life.hu korábban beszámolt, Palvin Barbi és Iszak Eszti együtt hódítja meg a Soundot. A szupermodell és a csinos magyar műsorvezető láthatóan remekül érzi magát a fesztivál forgatagában - nemrég közös képet is posztoltak az Instagramra. Úgy tudjuk, Barbi mindekivel szívesen lő egy közös fotót, videónkból pedig az is kiderül, hogy bizony ő is szokott kakilni:

Dögösen csapatták a Balaton Soundon a VV celebdívái: Íme ők!http://www.life.hu/sztarok/20150712-bauko-eva-es-seherezade-is-a-balaton-saundon-csapatjak.htmlAzt már eddig is tudtuk, hogy a magyar celebvilág nagyrésze Zamardiban mulat a hétvégén, így nem annyira meglepő, hogy a ValóVilág üdvöskéi is tiszteletüket tették a rendezvényen.TV + Sztárok--Kiss Ramóna brutális dekoltázzsal vette be a Balaton Soundot: Elképesztő fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150712-kiss-ramona-brutalis-dekoltazzsal-vette-be-a-balaton-soundot-elkepeszto-foto.htmlA Barátok közt szexi sztárja, aki legutóbb bejelentette, új hódolója van, őrülten szexi képet küldött rajongóinak, méghozzá egynesen Zamárdiból.Ez Zsír!--Debreczeni Zita és Gianni Rómában: Végre egy magyar sztárpár, akik nem a Soundra mentekhttp://www.life.hu/intim/20150710-debreczeni-zita-es-gianni-romaban-vegre-egy-magyar-sztarpar-akik-nem-a-soundra-mentek.htmlKijelenthetjük, hogy Zita és Gianni őrülten jófejek. Amíg ugyanis a teljes magyar celebvilág a Balaton Soundon csapatja, addig ők kettecskén romantikáznak az olasz fővárosban.Intim--Már Sarka Kata is a Balaton Soundon csapatja: Nézd, milyen dögös!http://www.life.hu/sztarok/20150710-sarka-kata-a-balaton-soundon-bulizik-kozos-kepet-lottek-kulcsar-edinaval.htmlAzt már eddig is tudtuk, hogy Kulcsár Edina lement a Soundra, most viszont kiderült, a Life.hu sztárszerzője, Sarka Kata is követte őt.TV + Sztárok--Jól van, Ada is leért a Soundra: Íme, a szettjehttp://www.life.hu/trend/20150710-pinter-adrienn-ada-is-leert-a-balaton-saundra-hurra.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, boldogan, személyi edzői végzettséggel a zsebében indult a Balaton Soundra bulizni a Szelfi című műsor sztárja, Pintér Adrienn, azaz Ada. Jelentjük, odaért.Trend--Jó hír! A MÁV vigyáz a Balaton Soundra utazó fiatalokrahttp://www.life.hu/news/20150710-a-mav-vigyaz-a-balaton-soundra-utazo-fiatalokra.htmlJó hír! Mindent megtesz a MÁV, hogy elő ne forduljon a tavalyi tragédia, amikor egy fiatal a sínek közé esett és életét vesztette Zamárdiban.NewsFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.