Roger Federer tenisz Lewis Hamilton dress code Forma1 Novak Djokovic Wimbledon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamilton nem tartotta be a dress code-ot a wimbledoni tenisztorna döntőjén, ezért hazazavarták a rendezők.

A díszpáholyból nézhette volna végig Novak Djokovic és Roger Federer meccsét Lewis Hamilton, de nem megfelelő öltözéke miatt kitessékelték a világ legelegánsabb tenisztornájáról. Lewis hiába osztotta meg közösségi oldalán, hogyan feszít a különleges helyszínen, nem sokáig élvezhette a kilátást. Nem tartotta be ugyanis az öltözködési előírást, amely szerint inget, nyakkendőt és zakót kellett volna viselnie – írja a vezess.hu.

Lewis Hamilton Forrás: Instagram/lewishamilton

"Ha valaki nem megfelelően van öltözve, abból az következik, hogy nem engedjük be, de nem szeretnénk a meghívottainkról nyilatkozni. Ha zakó és nyakkendő vagy megfelelő cipő nélkül érkezett valaki, akkor két választása van: vagy a távozás, vagy a ruhák beszerzése" - nyilatkozta a wimbledoni szóvivő, hozzátéve, hogy Hamilton tényleg megérkezett a pályára, de aztán távozott is.

Megtaláltuk a legmesésebb fürdőruhát – Sellőnek öltözve lubickolhatszhttp://www.life.hu/trend/20150708-megtalaltuk-a-legmesesebb-furdoruhat-hamarosan-sellonek-oltozve-lubickolhatsz.htmlA csinos Grace Page fogta magát, és sellőjelmezbe bújt, hogy így lubickoljon pazar otthonának medencéjében.Trend--Conchita Wurst gésának állthttp://www.life.hu/trend/20150708-conchita-wurst-eurovizios-gyoztes-enekes-gesanak-oltozott-japanban-es-kulonleges-szertartason-vett.htmlTradicionális Japán ruhában pózolt az Eurovíziós győztes, aki különleges élménnyel gazdagodott Tokióban.Trend--Falatnyi bikiniben lazul Dukai Regina - Olyan szép, hogy arra nincsenek szavakhttp://www.life.hu/trend/20150702-dukai-regina-modell-szexi-bikiniben-nyaralas-kozben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlA modell éppen Görögországban nyaral, ahonnan lenyűgöző fotókat posztol - a legutóbbin szexi bikiniben, igazi luxuskörnyezetben kapták lencsevégre.Trend--Üzleti sikert hozott Liptai Claudia szépségpraktikájahttp://www.life.hu/trend/20150703-liptai-claudianak-a-tv2-musorvezetojenek-uzleti-sikert-hozott-a-szepsegpraktikaja.htmlA műsorvezetőnek mindig formában kell lennie, ezért kitalálta, milyen segédeszközzel tudja testét karbantartani.TrendOrigoVoksán Virág szűnő nélküli Insta-fotót posztolt dekoltázsáról és ajkairólhttp://www.life.hu/trend/20150712-voksan-virag-djflowerofficial-szuno-nelkuli-instagram-fotot-posztolt.htmlKépaláírása szerint nem használt egyetlen Instagram-filtert sem a híres magyar dj, amikor elkészítette legfrissebb szelfijét.TrendOrigoÍgy fest Horváth Éva smink nélkül, fáradtanhttp://www.life.hu/trend/20150711-igy-fest-horvath-eva-smink-nelkul-faradtan.htmlHorváth Éva megmutatta: fáradtan, smink nélkül is ugyanolyan dögös, mint máskor.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.