Durván megváltozott Labancz Lilla külseje - dögös fotó

szexi film Labancz Lilla dögös Álom.net
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékszel még az Álom.net filmre? És a fiatal, szőke főszereplőjére? Labancz Lilla azóta sokat változott...

Az egykori fiatal szőkeség a napokban töltött fel egy szelfit instagramjára, amelyen szinte rá sem lehet ismerni. Úgy fest, mint egy amerikai szupermodell, aki éppen a kifutóra készül. Egy ilyen kép elkészítéséhez (a szelfimesterek jól tudják) rengeteg gyakorlás szükséges a tükör előtt. Lillának, úgy tűnik, sikerült elsajátítania a legfontosabb trükköket.

Forrás: Instagram / Labancz Lilla

A filmről

Amik egy tinédzser életéből nem maradhatnak ki: szerelem, barátság és rivalizálás. Regina (Labancz Lilla) az iskola egyik legnépszerűbb, legaktívabb tanulója, aki csinos és gazdag is. Magyarországon elsőként megalapítja iskolája pompon-csapatát. Mi ez, ha nem egy hollywoodi álom? Ám egy nap villámcsapásként éri a hír, hogy egy titokzatos e-mailre hivatkozva eltanácsolják őt az iskolából. Az új iskola új barátokat, új kalandokat és persze új gondokat jelent.

Kommentháború: Hajdú Péter és Vágó István a Facebookon osztja egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20150728-kommenthaboru-hajdu-peter-es-vago-istvan-a-facebookon-osztja-egymast.htmlValóságos kommentháborút indított el Vágó István egyetlen képpel és a hozzá fűzött megjegyzéssel. Hajdú Péter reagált a vádakra.TV + Sztárok--Edzés utáni dekoltázst villantott Bencsik Tamarahttp://www.life.hu/sztarok/20150722-edzes-utani-dekoltazst-villantott-bencsik-tamara.htmlBencsik Tamara, az egykori Megasztár című tehetségkutató egyik versenyzője keményen edz - ami meg is látszik az alakján.TV + SztárokOrigoÍgy shoppingol Demi Moore a lányaival http://www.life.hu/sztarok/20150722-igy-shoppingol-demi-moore-a-lanyaival-miutan-hullat-talaltak-a-medencejeben.htmlDemi Moore néhány nappal ezelőtt egy hullát talált otthon a saját medencéjében, de úgy tűnik, már kiheverte ezt a sokkot: a lányaival látták őt shoppingolni. TV + Sztárok--Botrány! Ellopták Tóth Andi személyazonosságáthttp://www.life.hu/sztarok/20150721-botrany-elloptak-az-x-faktor-toth-andi-szemelyazonossagat.htmlAz egykori X-Faktoros Tóth Andi nagyon megijedt, amikor kiderült: ellopták a személyazonosságát. TV + SztárokOrigoÍgy nyal Aleska és Baukó Éva - ki csinálja jobban?http://www.life.hu/sztarok/20150717-igy-nyal-fagylaltot-aleska-es-bauko-eva-ki-csinalja-jobban.htmlAleska és Baukó Éva sem a prüdériájukról híresek. Most azonban visszafogták magukat és megmutatták, milyen jó barátok is valójában. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi megcsinálta: alkohol- és cukormentes vörösboros kóla - elárulja, hogyanhttp://www.life.hu/sztarok/20150711-schobert-norbi-megcsinalta-alkohol-es-cukormenetes-vorosboros-kola.htmlHatalmas port kavart a hír: Norbi megcsinálta a vörösboros kóla update változatát, amelyben nulla kalóra van (azaz nincs), és szénhidráttartalma is nulla. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.