Rubint Réka újabb dolgot pipált ki a bakancslistájáról

Forrás: Facebook/Rubint Réka -
luxus Rubint Réka Grand Canyon fitnesz Amerika nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bombázó fitneszedző Amerika legszebb részéről posztolt lélegzetelállító fotót.

Rubint Réka Amerikában nyaral a családjával, ahonnan eddig cuki családi fotókat posztolt. Most azonban a természetbe kalauzolta rajongóit Réka, aki a Grand Canyonból jelentkezett be. A látványt pedig kerekded popsijával sikerült megspékelnie.

Forrás: Facebook/Rubint Réka

„Márpedig CSODÀK léteznek, a bakancslistánk újabb állomásán jártunk ma. A szabadság ott kezdődik, ahol a mélység már alig látható, és ez ismét nem Photoshop” – írta a kép mellé Réka.

Nem ő az egyetlen

Nemrég Kulcsár Edina a Miss World első udvarhölgye is a Grand Canyonban járt, és egy szikla szélén pózolt. A Life.hu cikkében megnézheted a szépség mutatványát.
Nádai Anikó szülés előtti fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20150727-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-kolleganojenel-ritanal-az-ejjel-nappal-budapest-szereplojenel-jart.htmlA mindenórás kismama még szülés előtt barátnőzött kicsit és örömmel fogadta kolleganőjét.TV + Sztárok--Élvezi a kemény melót: Így még nem láttad Kiszel Tündét!http://www.life.hu/sztarok/20150727-kiszel-tunde-kiprobalta-magat-langossuto-szakacsnokent-ment-neki-a-gyuras.htmlA naptárdíva új szerepben tündökölt: lángost sütött a Balatonon. Tünde nagyon élvezte a kemény melót. TV + Sztárok--Kárász Robi megint nem bírt magával: Kíváncsi volt Voksán Virág bugyijárahttp://www.life.hu/sztarok/20150727-karasz-robi-a-tv2-mokka-musorvezetoje-voksan-virag-modell-bugyija-irant-erdeklodott.htmlA Mokka reggeli adásában pikáns jelenetnek lehettek szemtanúi a nézők. Kárász Robi megint nem bírt magával.TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsára katonák vigyáznakhttp://www.life.hu/sztarok/20150722-demcsak-zsuzsara-a-tv2-mokka-musorvezetojere-katonak-vigyaznak.htmlA TV2 műsorvezetője nem mindennapi felügyeletben részesül a kazanyi vizes világbajnokságon. TV + Sztárok--Vajna Timi kerítőt játszott a Forma-1 afterpartijánhttp://www.life.hu/sztarok/20150728-vajna-timea-parkeresesben-segedkezett-lanyainak-az-afterpartin.htmlIgazi sztárparádé volt a Forma-1 utáni exkluzív afterpartin, ahová Vajna Tímea is meghívást kapott. A vasárnap este lezajlott rendezvényen Timi szívesen segített volna párt találni néhány szépségkirálynőnek.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huA TV2 nem áll le az RTL Klubos sztárok átcsábításával: Vastag Csabát is válthttp://www.life.hu/sztarok/20150728-vastag-csaba-az-x-faktor-nyertese-otthagyja-az-rtl-klubbot-es-a-tv2-hoz-igazol.htmlLapinformációk szerint Vastag Csabát csábítaná el az RTL Klubtól Hajós András utódjának a TV2 Sztárban sztár című produkciója.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.