Életveszélyes kalandra vállalkozott Bódi Sylvi

ketrec adrenalin Bódi Sylvi életveszély száguldás motor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell ezúttal sem hazudtolta meg önmagát és mosolyogva tűrte, hogy próbára tegyék az idegeit és a bátorságát. 

Ketrecbe zárva száguldozott egy vad motoros Bódi Sylvi körül. A szépség tényleg az egyik legbevállalósabb celebhölgy. Katt IDE a hajmeresztő videóért.

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi

„Szükségem volt egy adag adrenalinfröccsre, ezért megkértem az őrült motoros barátomat körözzön körülöttem ebben a fémketrecben. Nem tudom leírni az érzést, amikor rótta a köröket körülöttem, imádtam" – írta Sylvi a videó mellé.

A konyha ördöge: Nem járok vissza az átalakított éttermekbehttp://www.life.hu/sztarok/20150731-bereznay-tamas-nem-jarok-vissza-az-atalakitott-ettermekbe.htmlÖn kíváncsi lenne, hogy A konyha ördöge, Bereznay Tamás által átalakított éttermek vajon megfogadták-e a sztárséf tanácsait ? Mi igen, de az meglepett, hogy Bereznay nem tartja a kapcsolatot a legtöbb, megmentett vendéglátó egységekkel.TV + SztárokOrigoTörőcsik Marit váratlanuk érte Sinkó László halálahttp://www.life.hu/sztarok/20150802-torocsik-marit-szinesznot-varatlanul-erte-kollegaja-sinko-laszlo-kossuth-es-jaszai-mari-dijas.htmlKollegái sem tudták a színészről, milyen súlyos betegséggel küzd, a színész és családja is tiokban tartotta, hogy nagy a baj.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huFeltörték Vastag Tomi autóját http://www.life.hu/sztarok/20150802-vastag-tamas-az-rtl-klub-xfaktor-enekesenek-autojat-feltortek-de-csak-egy-napszemuveget-vittek-el.htmlAz énekes a közösségi oldalán osztotta meg a hírt, de egyáltalán nem volt szomorú, mert felkészült a tolvajok érkezésére.TV + Sztárok--Szabó Zsófi ősszel visszatér?http://www.life.hu/sztarok/20150802-szabo-zsofi-szineszno-lehet-az-rtl-klubon-osszel-indulo-hungarys-got-talent-haziasszonya.htmlValószínűleg a színésznő lesz az ősszel startoló Hungary's Got Talent háziasszonya, így újra kipróbálhatja magát műsorvezetői szerepben.TV + Sztárok--Cipő halála után két évvel sincs nyugalom a Republic háza tájánhttp://www.life.hu/sztarok/20150801-cipo-halala-utan-sem-nyugodtak-le-a-kedelyek-a-republicnal.htmlMég mindig nem csillapodtak a kedélyek a Republic együttesnél, amely szeptember 19-én ünnepli majd fennállásának 25. évfordulóját. A régi tagok közül ugyanis nem mindenki hajlandó színpadra lépni a jeles ünnepen. TV + SztárokOrigoDekoltázsmustra: DJ Metzker Vikié továbbra is gyilkos - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150731-metzker-viktoria-dj-dekoltazsa-is-gyilkos-nagyon-dogos-lepet-posztolt.htmlDJ Metzker Viki, akiről legutóbb azt írtuk, hogy új szakmát tanul, és pedzegettük, hogy talán nem is zenél tovább, egy valamin biztosan nem változtat. Az pedig csodás kinézete.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.