Így csapatta szülinapján Dukai Regina - Fotó!

Forrás: Facebook/Dukai Regina -
modell lufi meglepetés Dukai Regina születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell különleges, színes luficsokorral jelezte, hogy betöltötte 32. életévét.

Dukai Regina augusztus 5-én ünnepelte születésnapját és ebből az alkalomból különleges, színes ajándékkal kedveskedett rajongóinak. Amilyen nádszálvékony a modell, még szerencse, hogy a sok-sok színes lufi nem repítette fel az égbe, mint Mary Poppinst a szél.

Forrás: Facebook/Dukai Regina
Som Balogh Edina nem jár strandra, nem szereti, ha megbámuljákhttp://www.life.hu/sztarok/20150804-som-balogh-edina-nem-jar-strandra.htmlRitka alkalom, hogy Som Balogh Edinát nyilvános standon láthattuk. A Barátok közt színésznője nem szereti, ha megbámulják, és azzal kell foglalkoznia, hogy jól nézzen ki. Inkább kisfiának szenetli minden pillanatát.TV + SztárokOrigoPuzsér Róbert bevédte Kucserát: "Ebben az országban mindenki tol valamit"http://www.life.hu/sztarok/20150806-puzser-robert-facebookon-vedte-be-kucsera-gabort-a-kokainbotranyat-kovetoen.htmlKözösségi oldalán tett közzé egy bejegyzést Puzsér Róbert, amelyben a kokainbotrányba keveredett kajakos, Kucsera Gábor védelmére kelt. TV + SztárokOrigoGyakran érik rasszista támadások Kis Grófóthttp://www.life.hu/sztarok/20150806-kis-grofot-enekes-mulatos-zeneszt-rasszista-tamadasok-ertek.htmlAz énekes a sikerrel együtt megtapasztalta az ismertség árnyoldalát is, ugyanis származása miatt gyakran beszólnak neki.TV + Sztárok--Kulcsár Edina ázottan is széphttp://www.life.hu/sztarok/20150805-kulcsar-edina-azottan-is-szep.htmlÚt közben érte Kulcsár Edinát a mai nagy eső. TV + Sztárok--Mignonnal szülinapozott Fluor Tomihttp://www.life.hu/sztarok/20150805-fluor-tomi-rapper-a-wellhello-frontembere-szuletesnapjat-egy-kis-mignonnal-unnepelte-meg.htmlA Wellhello frontembere ma ünnepli 28. születésnapját, és ennek örömére egy aprócska mignonnal lepte meg magát.TV + Sztárok--Elege lett Bíró Icának - Állítólag több millió forinttól esett elhttp://www.life.hu/sztarok/20150806-biro-icat-mindenki-palira-veszi.htmlElege lett a Metal Ladynek. Állítása szerint több tízmillió forinttól esett el, mert visszaélnek a nevével és fotóival. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.