Bajor Imre törzshelyén emlékeztek meg Koós Jánosék a Kicsihuszárról

Forrás: Facebook/ Bajor Imre Emlékére -
Bajor Imre halál Koós János koccintás bor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálának egyéves évfordulóján barátai, cimborái együtt emlékeztek meg Bajor Imréről.

A színész fülei törzshelyén, a Hársfa presszóban jöttek össze a régi ismerősök, hogy felidézzék a színész emlékét, sztorizzanak róla, és természetesen igyanak az egészségére – írja a Blikk. Megterítették Bajor Imre kedvenc asztalát, kikészítették kedvenc borát, és a róla készült rajzot is kiakasztották.

Forrás: Facebook/ Bajor Imre Emlékére

A színész régi barátja, Koós János is ott volt a megemlékezésen: „Ez nem szomorú, hanem vidám emlékezés egy barátra és egy fantasztikus emberre. Úgyhogy vidáman koccintunk az emlékére. Egy utcában laktunk itt Fülén, sok emlék köt össze minket. Úgy teltek a napjai, hogy reggel elvitte sétálni a kutyát, s mindig megállt a házunk előtt. Becsöngetett, kijöttem, és együtt fölkerekedtünk. Nagy kerülővel mentünk le a közértbe. Nagyon messze van tőle a kocsma, pont a szomszédban” – mesélte Koós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.