ByeAlex kifakadt: Kucsera Gábor mellett áll

Forrás: Facebook/ByeAlex -
védelem Kucsera Gábor Puzsér Róbert kifakadás ByeAlex kokainfogyasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes kiáll a kokainfogyasztás miatt meghurcolt sportoló mellet és erős kritikával illette azokat, akik becsmérlik a kajakost.

Puzsér Róbert után ByeAlex is Kucsera Gábor védelmére kelt és megírta velős véleményét azoknak, akik elítélik a kokainfogyasztás miatt megbukott sportolót.

Forrás: Facebook/ByeAlex

„A képmutatás legjava, hogy így meghurcolják ezt a kiváló sportolót, ilyen undorító címekkel! Itthon nagy a cigi meg a drogstop. De a pia- meg az uzsorareklám kiömlik a tv-ből. Mi a különbség? Takarodjon a pia és az uzsora is a tv-ből! A reklámokból! Ne drogozz! Alkoholista lehetsz, a ház is mosolyogva borulhat rád a hitelektől; BP utcái tárt karokkal várják a hajléktalanokat. De ha egy sportbajnok megbotlik, ezek rúgnak, nem kérdeznek" – írta az énekes.

Gáspár Győző: "Az egyetlen ember akire számíthatok, az saját magam vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20150807-gaspar-gyozo-megdobbento-vallomast-fogalmazott-meg-facebookon.htmlŐszinte vallomást fogalmazott meg közösségi oldalán Gáspár Győző, aki nem akarja még egyszer, hogy átgázoljanak rajta. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMádai Vivien: "Olyan férfit nem tudnék szeretni, aki nem kedveli a Balatont!"http://www.life.hu/sztarok/20150806-madai-vivien-olyan-ferfit-nem-is-tudnek-szeretik-aki-nem-kedveli-a-balatont.htmlKomolyan elgondolkozott rajta Mádai Vivien, hogy elhagyja a fővárost. A műsorvezetőnő annyira kötődik a Balatonhoz, hogy családjával akár véglegesen leköltözne Balatonfüredre.TV + SztárokOrigoBajor Imre törzshelyén emlékeztek meg Koós Jánosék a Kicsihuszárrólhttp://www.life.hu/sztarok/20150807-bajor-imre-torzshelyen-koccintottak-koos-janosek-a-szinesz-halalanak-elso-evforduojan.htmlHalálának egyéves évfordulóján barátai, cimborái együtt emlékeztek meg Bajor Imréről.TV + Sztárok--Elege lett Bíró Icának - Állítólag több millió forinttól esett elhttp://www.life.hu/sztarok/20150806-biro-icat-mindenki-palira-veszi.htmlElege lett a Metal Ladynek. Állítása szerint több tízmillió forinttól esett el, mert visszaélnek a nevével és fotóival. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs visszatér az RTL Klub képernyőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20150806-sebestyen-balazs-visszater-az-rtl-klub-kepernyojere.htmlŐsszel újra az RTL Klub képernyőjén lesz látható Sebestyén Balázs. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huSzélhámos verte át Klapka Györgyöthttp://www.life.hu/sztarok/20150806-klapka-gyorgy-uzletembert-szelhamos-verte-at-es-nevevel-visszaelve-nagy-osszegre-tett-szert.htmlA kemény üzletember átverés áldozatává vált, ugyanis egy szélhámos visszaélt a nevével és nagy összeget nyert a csaláson.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.