Valami fura történt Baukó Éva melleivel

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
mell valóvilág szakadék dekoltázs Baukó Éva kebel Bencsik Tamara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág egykori sztárjának dekoltázsa olyan mély szakadékot rejt amit a Grand Canyon is megirigyelhetne.

A nyárban az a jó, hogy a celebcsajok előszeretettel mutatják meg bájaikat. Reggel még Bencsik Tamara keblei szúrták át a monitorunkat, most pedig itt van Éva mély belátást nyújtó dekoltázsa. Biztos sok férfi indulna felfedezőútra Baukó Éva mellei közé, amit strandolás közben villantott meg.

Forrás: Instagram/Baukó Éva
Élő adásban fakadt ki a műsorvezető: "Elegem van Kim Kardashianékből!"http://www.life.hu/sztarok/20150814-elo-adasban-fakadt-ki-a-musorvezeto-akinek-elege-lett-kim-kardashianekbol.htmlA FOX tévécsatorna bemondója, John Brown az adás kellős közepén felállt, és kisétált a képernyő elől. Az ok: nem volt haljandó elrontani a napját egy újabb Kardashian családról szóló hírrel.TV + Sztárok--Ingyen élet a Szigeten? Így ehetsz, ihatsz és aludhatsz kényelmesen egyetlen fillér nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20150814-ingyen-etel-es-ital-a-szigeten.htmlHa csupán a belépőt tudjuk kicsengetni a Szigetre, akkor se keseredj el! Megmutatjuk, hogyan lehet túlélni egy napot a fesztiválon: evés-ivás-pihenés egyetlen fillér nélkül. TV + Sztárok--Tóth Gabi forrón csókolta barátjáthttp://www.life.hu/sztarok/20150814-toth-gabi-enekesno-az-xfaktor-mentora-forron-csokolta-mujahid-zoli-enekest.htmlAz énekesnő hatalmas csókos fotót tett közzé képmegosztó oldalán, a szerencsés úriember, akinek Gabi kimutatta szeretetét ismert énekes.TV + Sztárok--Így vallott szerelmet Csobot Adél Istenes Bencénekhttp://www.life.hu/sztarok/20150814-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-playbackelt-es-orult-szexi-enekes-lenne.htmlA műsorvezető belőtte a sérót és szupersztárokat megszégyenítő lazasággal playbackelt.TV + Sztárok--Alig takarja valami Kustánczi Lia gigamelleithttp://www.life.hu/sztarok/20150814-kustanczi-lia-hp-baxxterrel-a-scooter-frontemberevel-pozolt.htmlAz Ibizán DJ-ző Kustánczi Lia H.P. Baxxterrel, a Scooter frontemberével pózolt a minap. TV + SztárokOrigoBálint Toncsi végre megszólalt a kínos telefonbeszélgetés ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20150813-igazsagugyi-szakerto-fog-pontot-tenni-sarka-kata-es-toncsi-feltetelezett-beszelgetesenek-vegere.htmlMár meghallgatható az a telefonbeszélgetés, amely Sarka Kata és állítása szerint Bálint Antónia között zajlott. Csak Sarka Kata ismerte el, hogy az ő hangja szerepel a hangfelvételen, ami végül nyilvánosságra került. Bálint Antónia tagadja, hogy ezen a felvételen ő lett volna az éterben, és hogy igazát bizonyítsa, bíróságra viszi az ügyet.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.