Gáspár Evelin nem csak luxuskocsit, luxusórát is villantott

Rolex luxus Balatonfüred Gáspár Evelin Porsche autó óra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzike lánya szinte hétről hétre mutat valamit, amitől egy átlagembernek eláll a lélegzete...

Azt már tudjuk, hogy Evelin nem csak szó szerint él nagy lábon: a luxusautók után a Balatonfüreden pihenő Evelin ezúttal Rolex órát villantott. Tudjuk: a kép lényege nem ez, de nem hagyhattuk szó nélkül ezt sem. Nem, nem hinnénk, hogy ez csak egy másolat. Sőt, inkább arra gyanakszunk, még csak nem is egy alapdarab.

Forrás: Instagram / Gáspár Evelin

Ilyen Bódi Sylvi teste szörfözés közben - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20150820-ilyen-bodi-syvi-teste-szorfozes-kozben-videonaplo-a-sportrol.htmlBódi Sylvi igazi szerelme a szörfözés. És meg is mutatja, milyen jól kijönnek egymással.TV + Sztárok--Szabó Ádám: "Kezdeményező vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20150817-szabo-adam-a-szigeten-a-toleranciarol-beszel.htmlSzabó Ádám énekest a Szigeten állítottuk meg és arról faggattuk, vajon a magyarok mennyire elfogadóak? Érdekes válasz érkezett...TV + SztárokOrigoIngyen élet a Szigeten? Így ehetsz, ihatsz és aludhatsz kényelmesen egyetlen fillér nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20150814-ingyen-etel-es-ital-a-szigeten.htmlHa csupán a belépőt tudjuk kicsengetni a Szigetre, akkor se keseredj el! Megmutatjuk, hogyan lehet túlélni egy napot a fesztiválon: evés-ivás-pihenés egyetlen fillér nélkül. TV + Sztárok--Less be Robbie Williams öltözőjébe - ötcsillagos luxus a Szigetenhttp://www.life.hu/sztarok/20150810-robbie-williams-oltozojeben-jartunk-a-sziget-fesztivalon-ahol-otcsillagos-luxus-fogadta.htmlKülönleges igények: gyúrópad, francia bor, fekete vécé. A Sziget főszervezője fel volt készülve arra, hogy Robbie Williams is extravagáns igényekkel érkezik. Ő azonban csupán egy futópadot és egy kis meglepetést kért. Nézd meg, mivel kedveskedtek a szervezők a nagyszerű énekesnek - less be Robbie öltözőjébe! TV + SztárokAFPFigyelem! Keressük Gaál Noémi térddublőrét!http://www.life.hu/sztarok/20150804-keressuk-gaal-noemi-idojarasjelento-terddubloret.htmlGaál Noémi, a TV2 időjósa néhány éve megműttette a melleit. Elképzelhető, hogy hamarosan egy újabb plasztikai műtét lesz esedékes az egykori modellnél. TV + SztárokHoppá! Mila Kunis és Ashton Kutcher a Daily Mailt perelihttp://www.life.hu/sztarok/20150729-mila-kunis-es-ashton-kutcher-a-daily-mailt-pereli-intim-csaladi-fotok-kozlese-miatt-es-azert-mert-a.htmlA hollywoodi álompár két cikk miatt is perelni készül: a Daily Mail brit online felületén ugyanis intim családi fotók jelentek meg, amelyekkel ráadásul ruhadarabokat promotáltak a szerkesztők. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.