Lekapta 24 éves barátnőjét, Mel Gibson leköpte a fotóst

Forrás: AFP -
inzultálás kutya Mel Gibson rendőrség köpés agresszív Sydney pokol Rosalind Ross mozi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztrál rendőrség vizsgálja a bejelentést, amely szerint Mel Gibson inzultált és lökdösött egy ausztrál sajtófotóst, aki felvételeket készített róla és a társaságában lévő fiatal nőről.

Kristi Liller sajtófotós a Daily Telegraph helyi napilapnak elmondta, hogy két felvételt készített az 59 éves Mel Gibsonról, amint vasárnap este elhagyta Sydney egyik moziját barátnője, a 24 éves Rosalind Ross társaságában, amikor a hollywoodi sztár agresszívan lépett fel vele szemben. Elmondása szerint Gibson szidalmazta, leköpte és lökdöste őt.

Forrás: AFP

„Az arcomba köpött, üvöltött velem, kutyának nevezett, mondván nem is vagyok ember, és a pokolra fogok kerülni. Folyamatosan üvöltött és szitkozódott” - mondta Miller.

Mel Gibson csak akkor hagyta abba az inzultálást, amikor barátnője, Rosalind Ross közbelépett. A rendőrség az eset részletezése nélkül közölte, hogy vizsgálódik, és várja a szemtanúk jelentkezését. Mel Gibson egyébként jelenleg filmet rendez az ausztrál nagyvárosban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.