Lilu Floridában tölti álomnyaralását

vékony Florida tini család Lilu nyaralás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője családjával nyaral és olyan gyönyörű a fotókon, hogy úgy gondoltuk, ezt azonnal meg kell osztanunk veletek.

Lilu nádszálvékony, tökéletes alakkal sétált a tengerparton és úgy tűnik, kiheverte az utóbbi időszak megpróbáltatásait, mert olyan harmónia sugárzik róla, ami sokat sejtető. A műsorvezető, mintha fiatalodott volna és rajongói is megjegyezték: hamvas, mint egy tini.

Forrás: Instagram/Lilugram
Oláh Gergő hatalmas pofont kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20150826-olah-gergo-az-rtl-klub-xfaktor-gyoztes-enekes-hatalmas-pofont-kapott-falusi-mariann-enekesnotol-egy.htmlAz X-Faktor győztesének sűrű nyara van, hiszen rengeteg a munkája, amely időnként azzal jár, hogy pofon csapják.TV + Sztárok--Krízis után újból szárnyalnak a VV-s szerelmek, VV Simon, Edina, Laci is ismét boldoghttp://www.life.hu/sztarok/20150825-krizis-utan-ujbol-szarnyalnak-a-vv-s-szerelmek-vv-simon-czutor-szonja-vv-edina-vv-laci.htmlAz elmúlt hónapokban több egykori valóvilágos is szakított a szerelmével. VV Simon és Czutor Szonja továbbra is imádják egymást, VV Edina és VV Laci pedig egy rövid mosolyszünet után újból egymásra találtak.TV + Sztárok--Babát vár Cseke Eszter, az On The Spot műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20150826-cseke-eszter-az-on-the-spot-musorvezetoje-babat-var.htmlAz On The Spot bájos műsorvezetője babát vár – jelentették be hivatalos Facebook oldalukon.TV + Sztárok--Végre valóra várt Csonka András álmahttp://www.life.hu/sztarok/20150826-csonka-andras-stockholmban-unnepelte-szuletesnapjat-az-abba-muzeumban.htmlA Life.hu sztárszerzőjét barátai lepték meg egy stockholmi hétvégével, így végre ellátogathatott kedvenc zenekara, az ABBA múzeumába is.TV + SztárokOrigoHoppá! Dubaji sejk pénzeli Dopemanthttp://www.life.hu/sztarok/20150826-dopemant-dubaji-sejk-penzeli.htmlMintha egy tündérmesébe csöppent volna a magyar rapper, aki hirtelen a dubaji fényűzésben és luxusban találta magát. De hogy is van ez?TV + Sztárok--Alekosz a vécépucolást is tökélyre fejlesztettehttp://www.life.hu/sztarok/20150825-alekosz-az-rtl-klub-valovilag-egykori-gyoztese-a-vecepucolast-is-tokelyre-fejlesztette.htmlA görög szájhős ismét különleges tulajdonságával rukkolt elő, vécétisztításból tartott kiselőadást.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.