Hiennek a tanulás és szereplés mellett nincs ideje a szerelemre

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
színpad Amerika Játékkészítő Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan, mintha Hien nem is Amerikában élne és tanulna, hanem továbbra is a fővárosban. Teljesen természetes, hogy a Játékkészítők decemberi előadásaiban színpadra áll egy új szerepben. Hogyan csinálja, hogy mindemellett kitűnő tanuló is?

Hien amilyen apró és törékeny, annyira elszánt és kitartó. Nemcsak kiváló tanuló, színjeles a Berklee egyetem ének, zeneszerzés szakán, a sok tanulás mellett még a karrierjét sem hanyagolja el.
„Szeptember 7-én már iskolában leszek, decemberben jövök vissza Magyarországra a Játékkészítő című előadásra.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Utána már csak a jövő nyáron utazom haza, de akkor viszont hosszabb időre. Most főleg a tanulmányaimra koncentrálok, kitűnő a tanulmányi eredményem, pedig nagyon sok tantárgyat felvettem. Nagyon komolyan veszem az iskolát, szinte éjjel-nappal tanulok, és így nincs időm a szerelemre sem. Megtartottam már ez első koncertemet, és egy profi fotós készített velem képsorozatot. Szépen alakulnak a dolgaim" – magyarázta Hien, aki kollégiumban lakik, és több külföldi és egy magyar barátja is van. A családja viszont nagyon hiányzik neki.

"A családommal mindennap beszélek Skype-on, így kevésbe fáj a hiányuk. Szerencsére a magyar konyha annyira nem hiányzik, hisz a menzán kiváló ételeket főznek. Sőt a hétvégén vattacukor és fagyi is szokott lenni, úgy általában, ami szem-szájnak ingere. Előfordult, hogy élő jazzkoncerttel szórakoztattak minket a diákok. Itt úgy néz ki a menza, mint máshol egy jobb étterem" - tette hozzá a közkedvelt énekesnő, aki ugyanúgy folytatja magyar karrierjét, mintha itt élne.
„Hazajöttem, és máris új dalt készítettem, decemberben pedig ismét musicalben szerepelek, a Játékkészítőkben. Tavaly a nyitányban szerepeltem, így módom volt 12-szer végignézni az előadást, amit már elég jól ismerek. Annyi lesz a könnyítésem, hogy a próbáimat kicsit rugalmasabban fogják kezelni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.