Bombázó énekesnő keresi párját Istenes Bence oldalán

Forrás:RTL Klub -
párkeresés párkereső műsor Istenes Bence Eurovíziós Dalfesztivál énekesnő Vigyél el! RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub Vigyél el! című, szombat este induló párkereső műsorában egy profi énekesnő is feltűnik, aki bár négy éve szingli, nem búslakodik, sőt magányos óráiból ihletet merít dalaihoz.

Iby nagymamája unszolására jelentkezett a műsorba és reméli, hogy végre eltalálja Ámor nyila.

Forrás:RTL Klub

„Négy éve nincs normális kapcsolatom. Bár próbálkozások voltak, de olyan párt nem találtam, aki mellett lehorgonyoztam volna. A mamám látta a tévében a hirdetést és mondta, hogy jelentkezzek, mert már szívesen látna egy fiút az oldalamon" – kezdte a 27 éves énekesnő, aki magányosan sem szomorkodik, hanem karrierjére koncentrál.

„Gyerekkorom óta énekelek és tavaly év végén elkezdtem tudatosan építeni a karrierem. Klipmegbeszélésekre járok, kiadókhoz viszem be a dalaimat. Jelenleg ez tölti ki a mindennapjaimat és remélem, a műsor is segít majd abban, hogy megismerjenek az emberek. A célom, hogy az egyik dalommal bekerüljek a jövő évi Eurovíziós Dalversenybe" – mesélte a lány, aki nagyon jól érezte magát a Vigyél el! forgatásain.

„Jó kis csapat alakult ki. A lányokkal összebarátkoztunk nem volt rivalizálás vagy versengés. Az egész stáb nagyon kedves volt velünk" – mosolygott Iby.

Karambolozott a Miss Universe tavalyi győztese, Kelemen Henriettahttp://www.life.hu/sztarok/20150902-kelemen-henrietta-szepsegkiralyno-a-miss-universe-tavalyi-gyoztes-szerda-reggel-karambolozott.htmlA szépségkirálynő jelenleg kórházban van, mert autójával megpördült és több kocsinak is nekiütközött.TV + Sztárok--Tom Hanks fia teljesen felszívódott – már keresik!http://www.life.hu/sztarok/20150902-tom-hanks-fia-chet-eltunt-a-nyilvanossag-elol-apja-mar-magannyomozoval-keresteti.htmlA 25 éves Chet Hanks a saját Instagram oldalára töltött fel egy fotót, amelyen az olvasható, hogy mostantól távol tartja magát a különböző közösségi portáloktól. Így is tett, és egy hónapja nem adott életjelet magáról.TV + SztárokAFPBalesetet szenvedett Aleska Diamond http://www.life.hu/sztarok/20150902-aleska-diamond-balesetet-szenvedett-az-ezek-megorultek-forgatasan.htmlA TV2-n látható Ezek megőrültek! forgatásán zakózott egy hatalmasat az egykori pornósztár. Kisebb sérülésekkel úszta meg az esést. TV + Sztárok--Újabb pornófilmre készül Cicciolinahttp://www.life.hu/sztarok/20150901-a-life-bulvarrapjeben-cicciolina-sarka-kata-lola-benko-daniel.htmlHegyi Roli a Life.hu rappere ismét rímekbe foglalta az elmúlt napok legizgalmasabb és legmeglepőbb sztárhíreit. Ha lemaradtál volna Sarka Kata és Bálint Toncsi telefonos botrányának legújabb fordulatáról, ha kíváncsi vagy arra, hogy miért készít újabb pornófilmet Cicciolina, most képben lehetsz. TV + Sztárok--Selena Gomez,Taylor Swift és Cara Delevingne együtt őrültködnek a kameránakhttp://www.life.hu/sztarok/20150901-hollywood-harom-noje-kozosen-bohockodik-a-kamerak-elott.htmlA 2015-ös MTV Video Music Awards díjátadón egyfolytában kattogtak a fényképezőgépek, és a legnagyobb világsztárok álltak össze egy-két közös fotóra.TV + SztárokOrigoEzzel tölti felfüggesztett börtönbüntetését Naomi Campbellhttp://www.life.hu/sztarok/20150901-naomi-campbell-modell-yachtozassal-es-napozassal-tolti-felfuggesztett-bortonbunteteset.htmlA modell egy 2009-es ügyében, amikor is pofon vágott táskájával egy lesifotóst, augusztus elején hoztak ítéletet: 6 hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott a sztár, aki most azt is megmutatta, mivel tölti ezt az időt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.