Sosem találnád ki, melyik sorozatért rajong Erzsébet királynő!

Downton Abbey rajongó Erzsébet királynő sorozat tévénézés Buckingham-palota tévé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brian Hoey, a királyi család önéletrajzírója kotyogott ki a minap elég meglepő információkat Erzsébet királynőről. Az uralkodó ugyanis valódi sorozatfüggő, a kedvence pedig nem más, mint a Downton Abbey. 

Azonban nemcsak az idős uralkodó, hanem Katalin hercegné és Kamilla is imádják a sorozatot, annak ellenére, hogy történelni pontatlanságokat tartalmaz.Egy palotai forrás szerint például a királynő mindig észreveszi, ha egy érdemrend rossz helyre van tűzve, vagy egyáltalán nem abból a korból való, mint amelyben a sorozat játszódik.

Forrás: AFP/John Macdougall

Szinte el sem hisszük, de Erzsébet királynő a sorozatok mellett tehetségkutatókat is szívesen néz, a kedvence például a hazánkban is nagy sikernek örvendő X-Factor.

Diana tényleg terhes volt a balesetkor

18 évvel a hercegnő halála után nyilvánosságra kerültek a boncolási adatok, amelyek megerősítették: Diana terhes volt a baleset pillanatában, amely kioltotta az életét. A Life.hu cikkét itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.