Völgyi Zsuzsi kikerekedve tért haza nászútjáról

Forrás: Völgyi Zsuzsi -
esküvő házasság szingli Völgyi Zsuzsi nászút gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Völgyi Zsuzsi augusztus elsején mondta ki a boldogító igent. Nászútra csak az esküvő után egy hónappal került sor, a napokban pedig már haza is érkeztek Törökországból.

Völgyi Zsuzsi csak úgy ragyog a boldogságtól, hisz élete idén januárban olyan fordulatot vett, amire nem számított. Két évvel ezelőtt egy kereskedelmi csatorna műsorán keresztül még társat keresett magának, egy hónappal ezelőtt pedig bekötötték a fejét. Férjével, Pasku Gáborral egy szórakozóhelyen találkozott, de már 15 évvel ezelőtt. A randevút elválás követte, és nem azért, mert nem tetszettek egymásnak. A katona férfit visszaszólította a kötelesség a vidéki laktanyába, így többet nem találkoztak. Januárban egy közösségi oldalon találtak újból egymásra, és innentől el sem váltak. Oly erősen lobbant fel köztük a szerelem, hogy februárban máris lefoglalták az esküvő nyári helyszínét Monoron. Az augusztusi ceremóniáig viszont embert próbáló időszak következett. Zsuzsit kötötte a szerződése, így négy hónapra elhajózott énekelni. Kedvese, amikor csak tudta, meglátogatta valamely európai ország kikötőjében, és már közösen számolták, mikor jön el az a nap, amikor együtt ülnek fel a repülőgépre. Zsuzsi a nászút során végre megtapasztalta, milyen érzés utazni, és nem csak búcsúzkodni a repülőtéren.

Forrás: Völgyi Zsuzsi

Nászútra Törökországba, Alanyába utaztunk, ahol korábban már jártam az édesanyámmal. Az egész út a pihenésről és a szerelemről, boldogságról szólt, ki sem mozdultunk az ötcsillagos szállodából. Furcsán hangzik, de az egyik legértékesebb pillanat az volt, amikor végre együtt ültünk fel a repülőgépre, és indultunk haza. Amíg az óceánjárón dolgoztam, rendszeresen szívszorongató érzéssel búcsúztunk el egymástól. Vannak olyan párok, akiket az egymástól távol töltött idő elszakít, minket közelebb hozott egymáshoz. Kínkeserves dolog, ha az ember rátalál a lelki társára, és nem tölthet vele annyi időt együtt, amennyit szeretne. Ennek szerencsére vége” - mesélte boldogan Zsuzsi, aki szerelmesebb, mint valaha. Egy kicsit csak az zavarja, hogy a nászútról pár kiló pluszsúllyal tért haza. Most férjével közösen járnak edzeni, aki szintén felszedett magára egy kicsit.

Új közös programot találtunk együtt járunk edzeni. Nagyokat szórakozunk az izzasztó gyakorlatok közben is. Esténként pedig egymást ölelve alszunk el és kelünk fel. Reggelente a férjem százszor elmondja, hogy mennyire szeret, és mennyire boldog, hogy vagyok neki. Úgy érzem magam, mint egy valósággá vált mesében élnék. Minden közösen töltött pillanat értékes, annyira rettegek, hogy ennek az idillnek vége ne legyen. Féltem a nagy nehezen megtalált boldogságomat” – osztotta meg a Life.hu-val Zsuzsi, aki tavaly szilveszterkor még álmodni sem merte, hogy bekötik a fejét.

Völgyi Zsuzsi nászúton Törökországban Forrás: Völgyi Zsuzsi

Amikor bontottam le a karácsonyfát, nem gondoltam volna, hogy egy éven belül férjhez megyek. Nem voltam boldogtalan a szingli időszakomban sem, nem görcsöltem soha, hogy vegyen el valaki feleségül. Boldogan éltem a kutyáimmal, akik az esküvőmön is fontos szerepet kaptak. De azért örülök, hogy megadatott, hogy még időben menyasszony lehettem. Úgy terveztem, ha 40 éves koromig nem fogok elkelni, akkor későbbiekben nem akarok klasszikus menyasszonyi ruhát ölteni, sem nagy felhajtást az esküvőmön. Visszafogott öltözetben akartam az oltár elé állni, hogy ne csináljak bohócot magamból” – magyarázta az énekesnő, aki már nem szeretne hajón dolgozni. Itthon építi tovább karrierjét, és bővíti a családját.

Katinkával tervezgetünk kettesben, együtt szeretnénk zenélni. A karrier mellett pedig a családbővítésre is gondolok, finoman rajta vagyunk, hogy egy kisbaba érkezzen hozzánk.

Szórakozás közben rosszul lett ÉNB Lali és Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20150907-szorakozas-kozben-rosszul-lett-enb-lali-es-gabor.htmlAz ÉNB négy bajkeverője, Lali, Gábor, Marci, Joe fiús kirándulásra utazott el Ausztriába, szerettek volna a dolgos napok után egy kicsit kikapcsolódni. Természetesen a kamerák is követték útjukat, de inkább buliztak, mint forgattak. Az önfeledt szórakozás végül nem sült el túl jól.TV + SztárokOrigoTrokán Nóra nehezített futást választott http://www.life.hu/sztarok/20150907-trokan-nora-es-kocsis-tibor-nehezitett-futast-valasztott-a-runway-run-futoversenyen.htmlA hétvégén kilencszázan futottak a repülőtéri betonon, köztük két közismert művész. Ők szokatlan módon vágtak neki a nem mindennapi futópályának.TV + SztárokOrigoÍgy parodizálja az Irigy Hónaljmirigy a Wellhello legnagyobb slágerét http://www.life.hu/sztarok/20150907-igy-parodizalja-az-irigy-honaljmirigy-a-wellhello-legnagyobb-slageret-a-rakpart-cimu-szamot.htmlKeményen kapja az ívet Fluor Tomi és Diaz az Irigy Hónaljmirigy legújabb paródiájában, ahol a fiúk legnépszerűbb slágerét, a Rakpartot vették célkeresztbe. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huSzellő István új párjával, Gubik Ágnessel bulizotthttp://www.life.hu/sztarok/20150904-szello-istvan-uj-parjaval-gubik-agnessel-bulizott-az-rtl-klub-sajtotajekoztatojan.htmlMájusban robbant a bomba, hogy az évek óta egyedül élő Szellő István újból szerelmes. Új párja egy kolléganője, a szintén az RTL Klubnál dolgozó Gubik Ágnes színésznő, akivel együtt mulattak a csatorna 18. születésnapján.TV + Sztárok--Zimány Linda gyökeresen megváltoztatja az életét, irodai alkalmazott leszhttp://www.life.hu/sztarok/20150902-zimany-linda-ledoktoralt-es-hamarosan-mediajogaszkent-kivan-dolgozni.htmlZimány Linda hét évet keményen küzdött azért, hogy ügyvédi diplomát szerezzen, januárban ledoktorált. Hamarosan kiskosztümben fog küzdeni a személyiségi jogokért és médiajogért. Rablóból lesz a legjobb pandúr?TV + Sztárok--Hetek óta zaklatják Völgyesi Gabithttp://www.life.hu/sztarok/20150828-hetek-ota-zaklatjak-volgyesi-gabit.htmlSokan tudják, hogy Völgyesi Gabi nemcsak a popszakmában vált sikeressé, de jogászként is megállja a helyét. Egyik visszautasított ügyfele azonban néhány hete zaklatni kezdte a szőke énekesnőt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.