Wow! Ebben a szerelésben veszi be a szombat éjszakát Zimány Linda

buli Zimány Linda szombat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Linda, aki tegnap éjjel egy bájos, dekoltázsos fotóval kívánt jó éjszakát a követőinek, ma egy partyszerkóban készült fotóval rukkolt elő.

Igazán csinos áttetsző felsőjében a nádszálvékony glammodell:

Forrás: Instagram/lindazimány

Kedves Ferenc kedvesének egész biztosan nagy sikere lesz ma éjjel.

Zimány Linda dekoltázsával búcsúzott rajongóitól: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150912-zimany-linda-dekoltazsaval-bucsuzott-rajongoitol.htmlMíg Sarka Kata esti mesével, és intim pillanatokkal búcsúztatta a péntek estét, addig Aleska Diamond brutálisat terpesztett az éjszaka örömére. Zimány Linda is úgy érezte, el kell köszönnie követőitől, ő azonban annyira azért nem erőltette meg magát, mint a kolléganői.TV + SztárokZimány Linda gyökeresen megváltoztatja az életét, irodai alkalmazott leszhttp://www.life.hu/sztarok/20150902-zimany-linda-ledoktoralt-es-hamarosan-mediajogaszkent-kivan-dolgozni.htmlZimány Linda hét évet keményen küzdött azért, hogy ügyvédi diplomát szerezzen, januárban ledoktorált. Hamarosan kiskosztümben fog küzdeni a személyiségi jogokért és médiajogért. Rablóból lesz a legjobb pandúr?TV + Sztárok--Zimány Linda meglepő vallomása: Jöhet az esküvő és a baba!http://www.life.hu/sztarok/20150901-zimany-linda-keszen-all-hogy-csaladot-alapitson-kedves-ferenccel.htmlA modell Hajdú Péternek vallott őszintén új szerelméről, Kedves Ferencről, és arról, hogyan tervezi a jövőt. TV + Sztárok--Zimány Linda nem tudja megunni a csücsörítős tükörszelfit: Ismét lőtt egyet!http://www.life.hu/sztarok/20150829-zimany-linda-modell-nem-tudja-megunni-a-csucsoritos-tukorszelfit-ismet-lott-egyet.htmlKicsit déja vu érzésünk van a glammodell legfrissebb szelfijével kapcsolatban. Mintha láttunk volna már ilyet...TV + Sztárok--Baleset érte Zimány Lindát: Megosztotta fájdalmáthttp://www.life.hu/sztarok/20150823-baleset-erte-zimany-lindat-megosztotta-fajdalmat-amikor-megcsipte-egy-mehecske.htmlKedves Ferenc kedvese szenvedős fotót posztolt Instagram oldalára. A celeblány vélhetően méhcsípés áldozata lett.TV + Sztárok--Zimány Linda máris kerüli "Kedvesét", nem fotózkodnak együtthttp://www.life.hu/sztarok/20150815-zimany-linda-nem-fotozkodik-kedves-ferenccel.htmlZimány Lindának nem lehet túl könnyű az élete. Hiába van csordultig tele a szíve szerelemmel, mégsem áll egy fotó kedvéért új "kedvese" mellé.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.