Az immáron szőke Antal Timi dubai titkairól mesélt: Bikinis fotóval!

Antal Timi X-Faktor énekesnő Dubaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori X-faktoros életében először ült repülőgépen, de a repülés izgalma mellett a városnézés is maradandó élmény maradt számára.

"Hirtelen jött az ötlet, hogy ide utazzunk, a nyaralás előtt egy héttel foglaltuk le. Sok fellépésem volt nyáron, ez az egyetlen másfél hetem volt szabad. Mivel két éve nem voltunk nyaralni sehol, ki voltunk éhezve a tengerpartra. Az ottani 42-43 fokot nehezen toleráltam, lehet, hogy inkább februárban kellett volna menni" - mesélte az RTL Klub reggeli műsorában a fiatal énekeső.

Antal Timi a habokban. Forrás: Facebook/Antal Timi

Timi szeptemberben visszaült az iskolapadba, tervei szerint három évig egy zeneiskolában tanul majd. "Végre szeretek iskolába járni és úgy igazán jól érzem magam. Az elméleti rész miatt jelentkeztem, mert úgy gondolom, hogy ha ebben a szakmában szeretnék maradni, akkor a lehető legprofibban kell csinálnom."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.