Király Viktor továbbjutott az amerikai The Voice-ban?

interjú szereplés The Voice Gwen Stefani énekes tehetség Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, Király Viktor az amerikai The Voice-ban próbál szerencsét, az első nyilvánosságra került videó alapján pedig úgy tűnik, a zsűri elégedett volt a szereplésével. Király Viktor az első benyomásairól az MR2 Petőfi Rádióban mesélt - igazán sejtelmesen. 

"Sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom azt, hogy továbbjutottam" - mondta Király Viktor Buda Mártonnak, aki arra próbált célozgatni, hogy egy nemrég nyilvánosságra került videó alapján úgy tűnik, a The Voice egyik zsűritagja, Gwen Stefani nagyon elégedett volt Viktor produkciójával. Ez pedig a rádiós szerint arra enged következtetni, hogy az énekes továbbjutott.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

Mivel azonban Viktort titoktartási szerződés köti a műsor alatt, többet nem árulhatott el a teljesítményéről, azt azonban elmondta, hogy 8 hónapja erre a megmérettetésre készül. "50 ezren jelentkeztek az idei The Voice-ba. Rengeteget készültem rá, a tévénézők pedig szeptember 21-én láthatnak a képernyőn" - mondta el az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.