Vége! Bebe elárulta, miért hagyja ott tizenöt év után a Back II Blacket

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Bebe zenekar Back II Black
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban kiderült, hogy Ambrus Zoltán elhagyja az Irigy Hónaljmirigyet, most pedig úgy tűnik, egy másik magyar sztár is hasonló döntést hozott. Bebe ugyanis a jövőben szólóban szeretné megállni a helyét, kipróbálva teljesen más zenei stílust is. A zenekar érthetően nem örül az énekes döntésének. És persze a rajongók sem...

"Az életem egy olyan szakaszába érkezett, hogy szeretném megmutatni önmagamat is, a tervek között sok olyan projekt van, amely már egyszerűen nem fért bele a zenekari keretekbe. Nagyon nehéz döntés volt, hiszen 15 év az 15 év, ráadásul a zenekartól is sok jót kaptam, de szükségem van a megújulásra" - magyarázta a döntését Bebe a Blikk hasábjain. Úgy tundi, a zenész már túl is van a búcsúkoncertjén; a hétvégén Gyöngyösön lépett fel utoljára a csapattal.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Fura érzésekkel végződött, de békében, barátságban váltunk el. Tudom, hogy nehéz a kialakult helyzet, de azt gondolom, mindenki pótolható. Külföldön is számos példa van hasonlóra, hogy egy banda frontembert cserél és bízom abban, de a Back II Black maga garancia arra, hogy az új énekessel is sikeresek lesznek. Nem lenne jó, ha abbahagynák" - tette hozzá Bebe, aki a teljesen új stílusú szólókarrierje előtt a Sztárban Sztár versenyzőjeként próbálja ki magát vasárnap estétől.

A zenekar dobosa, Glatz Gábor amellett, hogy sok sikert kíván a volt énekesüknek, aggódik, mert úgy érzi Bebét kihasználhatják.

"Egyrészről megértjük, hiszen anyagilag jobban jár majd így. Pár dologban mi is hibásak vagyunk, hiszen nem álltunk ellen eléggé a sok külső erőnek - karakteres énekes nélküli zenekarok állandó meghívásai és a haknifelkérések - , amelyek folyamatosan vitték el Bebét mindenféle más utakra, miközben mi már szinte képtelenek voltunk egyeztetni őt saját bulikra.

Azt gondolom, a Back II Black nem érdemelte meg, hogy így átlépjenek rajta, de kívánom neki, hogy megtalálja a számítását. Remélem, nem keveredik korpa közé, mert egy nagyon tehetséges, jóhiszemű ember, nagyon erős színpadi jelenléttel. Örülök, hogy készen, felépítve adhattuk oda őt a Bebe mögött jelenleg álló infrastruktúrának" - nyilatkozta a lapnak Bebe zenésztársa.

Gáspár Evelin: "Béna család vagyunk, nem tuduk futni és nagydarabok is vagyunk"http://www.life.hu/sztarok/20150922-gaspar-evelin-hat-mi-egy-ilyen-kis-bena-csalad-vagyunk-tv2-ezek-megorultek-adasaban.html"Gabo akarsz kenni?" - kérdezték az Ezek megőrültek műsorvezetői, majd miután Evelin figyelmeztette csapattársát, hogy az arcára nem kér a vazelinnektárból, Győzi lánya útnak indult az embertekén... TV + SztárokOrigoLagzi Lajcsit őrizetbe vette a rendőrséghttp://www.life.hu/sztarok/20150922-lagzi-lajcsit-galambos-lajos-zeneszt-muveszt-orizetbe-vettek.htmlA feol.hu úgy tudja, kedden reggel a Fejér megyei rendőrök intézkedtek a Komárom-Esztergom megyei Mocsán egy luxusvillában. A hírek szerint Lagzi Lajcsit, vagyis Galambos Lajost, egy nőt és egy fiatalabb férfit vittek el. TV + SztárokOrigoBulvárRap Hegyi Rolival: "Vigyázz a Kárász Robival, mert mindenkit lehülyéz"http://www.life.hu/sztarok/20150922-bulvarrap-hegyi-rolival-benn-berki-krisztian-tolvai-reni-stohl-andras-lola-ambrus-zoltan-karasz.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten is beugrott, és rímekbe foglalta, mi történt a sztárvilágban, hogy te se maradj le semmiről. TV + Sztárok--Élő adásban flörtölt a műsorvezetőnővel David Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20150922-david-beckham-exfutballsztar-elo-adasban-flortolt-susanna-reid-musorvezetovel.htmlAz egykori futballsztár a Good Morning Britain házigazdája, Susanna Reid vendégeként engedett el egy jól irányzott bókot. TV + SztárokOrigoTalálós kérdés: A képen Tóth Gabi vagy Madonna látható?http://www.life.hu/sztarok/20150922-toth-gabi-nagyon-hasonlit-ezen-a-kepen-a-vilaghiru-enekesnore-madonnara.htmlVajon melyik híresség látható a fotón? A mindig vadóc Tóth Gabi, vagy a pop koronázatlan királynője, Madonna? TV + SztárokOrigoDöbbenetes! John Lennon fogyatékal élő embereket parodizálthttp://www.life.hu/sztarok/20150922-john-lennon-otven-evvel-ezelott-csunyan-kiparodizalta-a-fogyatekos-embereket.htmlA világhírű énekesről most került elő az a felvétel, amin a sztár eddig ismeretlen oldalát láthatjuk. Az internet szinte felrobbant a videó láttán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.